Neden karınca koyamaz merak ettimbence gayet iyi tüpün düz durması zaten gayet yeterlidir iyi hobiler .yalnız bu cevabı o standdan 1 tane daha varsa söyledim şuanda onun içine karınca koymazsınız
izlediğim videolarda sadece arka tarafa bir tane koyunca bende bir tane olmalı diye düşünmüştüm elimde malzeme var ikinciyide yapıyım o zamanbence gayet iyi tüpün düz durması zaten gayet yeterlidir iyi hobiler .yalnız bu cevabı o standdan 1 tane daha varsa söyledim şuanda onun içine karınca koymazsınız
2. Ye gerek yok bu şekilde gayet güzel olmuş elinize sağlıkizlediğim videolarda sadece arka tarafa bir tane koyunca bende bir tane olmalı diye düşünmüştüm elimde malzeme var ikinciyide yapıyım o zaman
Bu şekilde normal bir şekikde masada durmasından farkı yok ilk şekildeki gibi daha iyiböylemi olsun yoksa ilk seferki gibimi
Koymamızın sebebi nedir çok merak ettimbence gayet iyi tüpün düz durması zaten gayet yeterlidir iyi hobiler .yalnız bu cevabı o standdan 1 tane daha varsa söyledim şuanda onun içine karınca koymazsınız
Koymamızın sebebi nedir çok merak ettim
bilgilendirme için teşekkür ederim2. Ye gerek yok bu şekilde gayet güzel olmuş elinize sağlık
çok hoş lego alıp yapmaya gidiyorumbilgilendirme için teşekkür ederim
Rica ederim. Bu arada stant çok hoşbilgilendirme için teşekkür ederim
tek bir tane kullanılmasının sebebi su azalsa bile pamuğun çoğu yerine değmesi içinTek bir tane kullandığınız zaman içindeki suyu pamuktan sızıp koloniye zarar verebilir bence