Lav Kırığı Taban

Petrichor

Yumurta
Üye
Merhaba karides akvaryumu kurmak istiyorum elimde iri lav kırığı var. Biliyorsunuz kolay dağılabiliyor ezerek kum haline getirsem taban malzemesi olarak kullanabilirmiyim? Herhangi sıkıntı çıkar mı?
Bu arada ezerek dediğim toz gibi değil dere kumu gibi bir boyuta getirmek.

omerfaruk_

Media
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Merhaba karides akvaryumu kurmak istiyorum elimde iri lav kırığı var. Biliyorsunuz kolay dağılabiliyor ezerek kum haline getirsem taban malzemesi olarak kullanabilirmiyim? Herhangi sıkıntı çıkar mı?
Merhabalar, tabii ki yapabilirsiniz ama fazla tavsiye etmem. Biliyorsunuz ki lav kırıkları inanılmaz derecede toz çıkartıyor parçaları o tozlardan temizlemek oldukça uğraştırır. Onun dışında herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ü

Üye silindi 8734

tabi ama bence de küçük hali daha mantıklı

omerfaruk_

Media
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
tabi ama bence de küçük hali daha mantıklı
Aslında arkadaş küçük olanı tavsiye eder misiniz tarzı birşey sormamış aksi taktirde ben de direkt küçük boyutlu lav kırığı almasını tavsiye ederim. Ama arkadaşın sorduğu kırma işleminden bir sıkıntı gelip gelmeyeceği.