Lasius’un türü nedir?

WradSX

Asker
Üye
IMG_3727.jpegIMG_3730.jpegIMG_3731.jpeg

Cinsinin Lasius olduğunu biliyorum. Türü nedir?

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kaç mm? Ayrıca makro görüntüler ekleyebilirsen yardımcı olurum.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Ölçümün doğru ise Lasius niger group.
Lasiuslara fısıldayan adam.😅 Hocam bu tarz bilgileri nereden öğreniyorsunuz acaba? Kaynakları var mıdır? Bende bayaağıdır Formicalar üzerine yoğunlaşmak istiyorum, ama kaynak bulamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Lasiuslara fısıldayan adam.😅 Hocam bu tarz bilgileri nereden öğreniyorsonuz acaba? Kaynakları varmıdır? Bende bayadır formicalar üzerine yoğunlaşmak istiyorum, ama kaynak bulamıyorum.
Yapmanız gereken ilk en önemli şey İngilizcenizi geliştirmek ve morfolojik terimleri öğrenmektir. Ardından yapmanız gereken deli gibi ID key çalışmaları karıştırmak. Başka bir yolu yok. 😊👍🏻

Kaynaklar içinde AntWiki'nin tür sayfalarının referans kısmındaki pdflerinden ulaşabilirsiniz.

KingCat

Asker
Üye
Yapmanız gereken ilk en önemli şey İngilizcenizi geliştirmek ve morfolojik terimleri öğrenmektir. Ardından yapmanız gereken deli gibi ID key çalışmaları karıştırmak. Başka bir yolu yok. 😊👍🏻

Kaynaklar içinde AntWiki'nin tür sayfalarının referans kısmındaki pdflerinden ulaşabilirsiniz.
Araştırma yapmak çok eğlenceli bu gün başlıyorum. 😊

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye

Her şeyi merak edip derinlemesine öğreniyorum yalnızca şu taksonomiye meraklanamadım bir türlü. Ares'de bu alan da kendisini geliştirmiş, ve bir çok kişinin eksiğini tamamlıyor.
Tebrik ediyorum sizi.❤️🍫