Lasiuslarım Yumurtlamamaya Başladı!

Yususuk

Larva
Üye
Arkadaşlar bir buçuk hafta önce bulduğum lasiuslar cam tüpe transfer ettikten sonra yumurtlamamaya başladı.
Özellikle Brunneus türü olan karıncam yer değiştirsin diye baya uğraştım ışık vs tuttum. Sanırım artık yumurtlamıyor emin de değilim.
Açıp baksam yine strese girecekler o yüzden bakamıyorum. Diğer Nigger olanın yumurtaları büyüyor ama sanırım o da yumurtlamıyor.
İçecek olarak didi verdim :D sanırım azıcık tüketmişler emin olamıyorum. Çok canım sıkıldı ölecekler diye korkuyorum.

Not: Türlerden emin değilim arkadaşların tahminine göre söylüyorum.
Not 2: Çekmecede duruyorlardı kitaplığıma koydum daha rahat hava alsınlar diye.

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Bir buçuk hafta önce buldunuz yani daha işçileri yok. Kraliçeler ilk işçileri çıkarmaya çalışıyor. Yumurtaları çıktıktan sonra yumurtlayacak. Şuan amaçları ilk işçileri çıkarmak, yeni yumruta yapmak değil.

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar bir buçuk hafta önce bulduğum lasiuslar cam tüpe transfer ettikten sonra yumurtlamamaya başladı.
Özellikle Brunneus türü olan karıncam yer değiştirsin diye baya uğraştım ışık vs tuttum. Sanırım artık yumurtlamıyor emin de değilim.
Açıp baksam yine strese girecekler o yüzden bakamıyorum. Diğer Nigger olanın yumurtaları büyüyor ama sanırım o da yumurtlamıyor.
İçecek olarak didi verdim :D sanırım azıcık tüketmişler emin olamıyorum. Çok canım sıkıldı ölecekler diye korkuyorum.

Not: Türlerden emin değilim arkadaşların tahminine göre söylüyorum.
Not 2: Çekmecede duruyorlardı kitaplığıma koydum daha rahat hava alsınlar diye.
İçecek olarak Didi (soğuk çay) vermenizin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Neden verdiniz acaba?