Lasiuslarım Her Geçen Gün Yumurtalarını Yiyor Gibi !!!

Yususuk

Nanitik
Üye
Arkadaşlar her baktığımda bir önceki günden yumurta sayısı daha az gibi geliyor. Suyun olduğu pamukta kuruyor gibi. Ne yapmalıyım?
Tamam her gün kontrol etmek doğru değil ama sırf bu yüzden her gün yumurta sayısı azalır mı?

Ecakar

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar her baktığımda bir önceki günden yumurta sayısı daha az gibi geliyor. Suyun olduğu pamukta kuruyor gibi. Ne yapmalıyım?
Tamam her gün kontrol etmek doğru değil ama sırf bu yüzden her gün yumurta sayısı azalır mı?
Evet, her gün kontrol ederseniz yumurtalarını yer.

Ali7

Larva
Üye
Evet lasiuslar öyle kolay strese girmezler girdiklerinde de zor çıkarlar muhtemelen hala stresin etkisinde benim sancthus da böyleydi her hafta 3 yumurtası azaliyordu şuan tekrar 3 tane yumurtladı yani stresten çıktı bir kaç karışım var yumurta akı şekerli su gibi ben çok bilmiyorum ondan yapıp bir yere kapatın muhtemelen 1 hafta içinde yumurtlar tekrar.