1 ayda zaten yumurtlasa işçileri bile çıkarır. İlk 1 ay derken neyi kastettiniz?ilk bir ay bakmanı tavsiye etmem sonrada 5 günde bir coverı açıp bakabilirsin
Zaten çıkaerdımÖlen kraliçeyi çıkarın. Diğer kraliçeyi 2 hafta kontrol etmeyin
bu stresli olduğu anlamına gelir yanlız. pamuğu fazla zorluyorlarsa bulunduğu yerden memnun değiller demekki.Hocam yemlemeyi nasıl yapıyorsunuz benim lasius niger karıncalarım pamuğa abanıyor açtığım anda kaçacaklar
bu stresli olduğu anlamına gelir yanlız. pamuğu fazla zorluyorlarsa bulunduğu yerden memnun değiller demekki.
Valla bugün 2. Gün oldu besleme yapmadım sakinlesinler falan diye bugün 5x5 mika kutu alıp outworld yapacağım sizce ondanda kaçma ihtimali var mıPamuğa saldırma sorunu için ben tüpe ufak bir parça pamuk koyuyorum. Birçok lasius kolonisinde pamuğa saldırma davranışını duydum. Sanırım pamuğu pupa yapmak için kullanıyorlar. Bu yüzden pamuğa saldırıyorlar. Boşta bir pamuk konulduğunda pamupa saldırmayı kestiler bende.
Boşluk yoksa kaçamazlar. Emin olmak için ek yerlerine sıcak silikon sıkabilirsin.Alttaki arkadaşta da böyle bir sorun olmuş hocam muhtemelen türde böyle birşey var
Valla bugün 2. Gün oldu besleme yapmadım sakinlesinler falan diye bugün 5x5 mika kutu alıp outworld yapacağım sizce ondanda kaçma ihtimali var mı
Tıpaya tam giriyor hocam ama emin olamadım yeni boru mu alsam diye bir de 16lık tüp için hangi boruyu almalıyım aşağıda olan videoda ki gibi yapmayı düşünüyorum son olarak videoda tek delik açılmış test tüpü için ben 2 delik açsam birini tıpayla kapatsam nasıl olur daha sonra tipte olan su biterse diğer tüpe geçsinler düşüncesindeyim üstteki deliği de ya pamuk ya da tıpayla kapatırım ama hava alma konusunda problem olabilirBoşluk yoksa kaçamazlar. Emin olmak için ek yerlerine sıcak silikon sıkabilirsin.