Lasius

Karınca_hobicisi

Yumurta
Üye
Lasius niger cinsi karıncalar ne ile beslenir ve tohum yer mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

EArslan

Minör
Üye

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Benim tek merak ettiğim şey tohum yiyip yemediği
tohum yemiyor hocam. ayrıca bu tutum yanlış. beslediğiniz türü en verimli şekilde büyütmek için diğer insanların deneyimlediği tüm bilgilere sahip olmanız gerekir, ki bu sayede en uygun şekilde kolonizi kurabilesiniz. daha dikkatli ve bilinçli olmakta fayda var hocam.

Karınca_hobicisi

Yumurta
Üye
tohum yemiyor hocam. ayrıca bu tutum yanlış. beslediğiniz türü en verimli şekilde büyütmek için diğer insanların deneyimlediği tüm bilgilere sahip olmanız gerekir, ki bu sayede en uygun şekilde kolonizi kurabilesiniz. daha dikkatli ve bilinçli olmakta fayda var hocam.
Benim bilgim var bu türü ilk defa besliycem o yüzden sordum

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
hocam türü ilk defa besleyeceğinizi söylüyorsunuz ama bilginizinde olduğunu söylüyorsunuz. anlayamadım gitti yani. her tür farklı farklı besleniyor. bir Messoru bir Tetramoriumu, Pheidole gibi beslerseniz yanlış olur. tabiki ben sadece doğru olanı söylemeye çalışıyorum hocam yanlış anlamayın.

Emir123

Media
Üye
Benimde Asian Weaver beslemişliğim var ama herpengonator'a Weaver gibi bakarsam 2 güne ölürler, atta beslemişliğim var fakat solenopsis e atta gobo baksrsam ölürler o nedenle bakım rehberini okuyun telef ettirmeyin canlıları 😉, hadi forumu bilmiyorsun yukarıdan arama yapamadın sana bakım rehberi atan birine sadece tohum yiyip yemediğini soruyorum gibi bir tutum izleyeme