Lasius niger cinsi karıncalar ne ile beslenir ve tohum yer mi?
Moderatör tarafında düzenlendi:
tohum yemiyor hocam. ayrıca bu tutum yanlış. beslediğiniz türü en verimli şekilde büyütmek için diğer insanların deneyimlediği tüm bilgilere sahip olmanız gerekir, ki bu sayede en uygun şekilde kolonizi kurabilesiniz. daha dikkatli ve bilinçli olmakta fayda var hocam.Benim tek merak ettiğim şey tohum yiyip yemediği
Benim bilgim var bu türü ilk defa besliycem o yüzden sordumtohum yemiyor hocam. ayrıca bu tutum yanlış. beslediğiniz türü en verimli şekilde büyütmek için diğer insanların deneyimlediği tüm bilgilere sahip olmanız gerekir, ki bu sayede en uygun şekilde kolonizi kurabilesiniz. daha dikkatli ve bilinçli olmakta fayda var hocam.
hocam türü ilk defa besleyeceğinizi söylüyorsunuz ama bilginizinde olduğunu söylüyorsunuz. anlayamadım gitti yani. her tür farklı farklı besleniyor. bir Messoru bir Tetramoriumu, Pheidole gibi beslerseniz yanlış olur. tabiki ben sadece doğru olanı söylemeye çalışıyorum hocam yanlış anlamayın.Benim bilgim var bu türü ilk defa besliycem o yüzden sordum
Benimde Asian Weaver beslemişliğim var ama herpengonator'a Weaver gibi bakarsam 2 güne ölürler, atta beslemişliğim var fakat solenopsis e atta gobo baksrsam ölürler o nedenle bakım rehberini okuyun telef ettirmeyin canlıları 😉, hadi forumu bilmiyorsun yukarıdan arama yapamadın sana bakım rehberi atan birine sadece tohum yiyip yemediğini soruyorum gibi bir tutum izleyemeBenim bilgim var bu türü ilk defa besliycem o yüzden sordum