Lasius yardım

YiğitEğilmez

Yumurta
Üye
Lasius cinsi kraliçemi kanatlı bir halde buldum. Test tüpünü koydum, 1 hafta sonra kanatlarını döktü. Üstünden 1 hafta geçti hala yumurtlamadı. Neden böyle bilen var mı? Arada bir kere şekerli su takviyesi yaptım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Lasius cinsi kraliçeyi kanatlı bir halde buldum test tüpünü koydum 1 hafta sonra kanatlarını döktü. Üstünden 1 hafta geçti hala yumurtlamadı neden böyle bilen varmı? Arada bir kere şekerli su takviyesi yaptım.
Forumda çoğu kraliçenin aynı sorunu olduğunu fark ettim, bunun sebebi kış yaklaştığı için olabilir 3 haftaya kadar besleme yapmaya başlayın.

YiğitEğilmez

Yumurta
Üye
Tamamdır un kurdu ve şekerli su vermeliyim değil mi?

waynhen

Pupa
Üye
Forumda çoğu kraliçenin aynı sorunu olduğunu fark ettim, bunun sebebi kış yaklaştığı için olabilir 3 haftaya kadar besleme yapmaya başlayın.
Galiba öyle gerçekten.Belki bana da denk gelmişsinizdir.Aynı şekil balkonda prenses buldum işte az bişey kanat döktü devamı gelmedi.4 hafta oldu daha yumurta yok.
Arada şekerli su veririm artık.

serhatoztknn

Yumurta
Üye
Sık bir şekilde kontrol ediyorsan streslenebilir. Ayrıca hemen yumurtlama yapmaz. Mesela benim lasius kraliçem 3 haftanın sonunda yumurta verdi, sabretmeniz gerekli.

waynhen

Pupa
Üye
sık bir şekilde kontrol ediyorsan streslenebilir ayrıca hemen yumurtlama yapmaz mesela benim lasius kraliçem 3 haftanın sonunda yumurta verdi sabretmeniz gerekli.
Bende Lasius prensesi buldum.5. haftaya girecek yarın hâlâ bişey yok.Ufak bı kanat döktü yalnızca.Devamıda gelmedi bekliyorum bakalım.6-7 günde bir kontrol ediyorum.