Lasius Uçuşları

cbnx42

Larva
Üye
Arkadaşlar, bugün saat 9.30 gibi Lasius uçuşuna denk geldim. Her tarafta uçuyorlardı. Maalesef etrafımda hiçbir kap olmadığı ve eve uzak olduğum için alamadım. Gün içinde uçuşlar devam eder mi? Şansımı kaybettim mi acaba?

Onlorot

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Evet gün içerisinde bulma şansınız oldukça yüksek. Uçuş tamamlandıktan sonra kraliçeler yuva bulmak için yere iner ve yuva bulma süreci onları yakalamak için gayet uzun bir süre. Uçuş olduktan birkaç gün sonra bile bölgede yuva arayan bir kraliçeye rastlayabilirsiniz. Bugün bölgede gezinmenizi öneririm, bir kraliçeye rastlayabilirsiniz. Bol şanslar.

cbnx42

Larva
Üye
Evet gün içerisinde bulma şansınız oldukça yüksek. Uçuş tamamlandıktan sonra kraliçeler yuva bulmak için yere iner ve yuva bulma süreci onları yakalamak için gayet uzun bir süre. Uçuş olduktan birkaç gün sonra bile bölgede yuva arayan bir kraliçeye rastlayabilirsiniz. Bugün bölgede gezinmenizi öneririm, bir kraliçeye rastlayabilirsiniz. Bol şanslar.
Teşekkürler endişelenmiştim bir daha bulamıycam diye soğolun❤️❤️

cbnx42

Larva
Üye
Lasiusu buldum teşekkürler şuanlık pet şisenin içinde eve gidince hemen tüpe geçircem.