Fotoğraf atsaniz daha doğru olur, neden olduğunu daha iyi anlarız ama yumurtalar geliştikçe içindeki karınca belli oluyor, yumurtadan çıkmadan önce tüm hatları belli oluyor.Lasius sp. karıncam geleli 15 gün oldu ve yumurtalarının neredeyse hepsi kahverengi olmaya başladı.
Pupa olmaya başladığının göstergesi mi?
Normal muhtemelen lavra evresine giriyorlar.Lasius sp. karıncam geleli 15 gün oldu ve yumurtalarının neredeyse hepsi kahverengi olmaya başladı.
Pupa olmaya başladığının göstergesi mi?
.Fotoğraf atsaniz daha doğru olur, neden olduğunu daha iyi anlarız ama yumurtalar geliştikçe içindeki karınca belli oluyor, yumurtadan çıkmadan önce tüm hatları belli oluyor.
Normal gözüküyor üstünde şüpheli gözüken küfümsü bir şeyler yok değil mi?.
Fotoğrafta az çıkmış ama bi tik daha koyu renkteler
Hayır yokNormal gözüküyor üstünde şüpheli gözüken küfümsü bir şeyler yok değil mi?
Sorunda yoktur o zaman doğal süreç buHayır yok
Hocam yanlış görmediysem formikaryum da bakıyorsunuz. Tüpe geçirmeniz sizin için daha sağlıklı olur stres konusunda. Lasiuslar çok strese girmezler ama yine de dediğim gibi tüpe almanızda fayda var..
Fotoğrafta az çıkmış ama bi tik daha koyu renkteler
Dürüst olmak gerekirse tüpte bakmak daha kolay evet fakat elimde tüp yok,siparişde vermek istiyorum fakat kargoda kırılma korkusundan veremiyorumHocam yanlış görmediysem formikaryum da bakıyorsunuz. Tüpe geçirmeniz sizin için daha sağlıklı olur stres konusunda. Lasiuslar çok strese girmezler ama yine de dediğim gibi tüpe almanızda fayda var.
Hocam trendyoldan sipariş edebilirsiniz herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Dürüst olmak gerekirse tüpte bakmak daha kolay evet fakat elimde tüp yok,siparişde vermek istiyorum fakat kargoda kırılma korkusundan veremiyorum