Lasius Niger

nevzatgns19

Larva
Üye
Merhaba. Bugün Konya'da uçuş oldu arkadaşım fark etmiş. Biz de aramaya çıktık sayısız Lasius Niger bulabildik sadece ikişer kraliçe aldık. Merak ettiğim birkaç şey var; beslemesi zevkli bir tür mü, besin olarak ne vermem gerekir -forumdan okudum biraz- tohum olur mu mesela? Başka bilgilere de açığım yardımcı olursanız sevinirim. Öptüm hepinizi.

yusifgd

Yumurta
Üye
Merhaba. Bugün Konya'da uçuş oldu arkadaşım fark etmiş. Biz de aramaya çıktık sayısız Lasius Niger bulabildik sadece ikişer kraliçe aldık. Merak ettiğim birkaç şey var; beslemesi zevkli bir tür mü, besin olarak ne vermem gerekir -forumdan okudum biraz- tohum olur mu mesela? Başka bilgilere de açığım yardımcı olursanız sevinirim. Öptüm hepinizi.
Benim açımdan beslemesi zevkli bir tür deil tohum olmaz canlı yemle ve şekerli balli suyla besleyebilirsiniz

atako

Media
Üye
Orta- küçük denebilecek bir boyuta sahiplerdir hızlı çoğalırlar. İnsanların sevmemesinin nedeni ise çöplerini test tüpünde biriktirmeleri, belirli bölgeleri çöplük olarak kullanmaları. onun dışında kötü özelliği olmayan bakımı kolay bir tür. Besin olarakta diğerlerinin büyük bölümünü şekerli gıdalar ve canlı yem oluşturuyor. az miktarda tohumda yerler ama diğerlerinin önemli bir parçasını oluşturmaz.