Lasius niger bulma

berhan

Yumurta
Üye
Ben lasius niger türü kraliçe karınca bulmak istiyorum. Bu türü bulabilmek için hangi hava durumu koşullarında hangi mevsimde hangi sıcaklıkta hangi bölgede ve nerelerde bulabilirim? Ayrıca bu türü izmir için hangi zamanda aramamı önerirsiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

YiğitEğilmez

Larva
Üye
Ben lasius niger türü kraliçe karınca bulmak istiyorum. Bu türü bulabilmek için hangi hava durumu koşullarında hangi mevsimde hangi sıcaklıkta hangi bölgede ve nerelerde bulabilirim? Ayrıca bu türü izmir için hangi zamanda aramamı önerirsiniz?
hocam merhaba daha lasius uçuşları başlamadı haziran gibi bulabilirsiniz https://drive.google.com/file/d/1O0U6xvMqHmsYpHkQASurHPDj-PwQy6HW/view hatta bu linktenten çoğu türü öğrenebilirsiniz
(NOT:Takvim benim değildir zamanında tuğkan abi (elraen) paylaşmıştı)

berhan

Yumurta
Üye

BahadirSarp

Intercaste
Yardımsever
Üye
hocam merhaba daha lasius uçuşları başlamadı haziran gibi bulabilirsiniz https://drive.google.com/file/d/1O0U6xvMqHmsYpHkQASurHPDj-PwQy6HW/view hatta bu linktenten çoğu türü öğrenebilirsiniz
(NOT:Takvim benim değildir zamanında tuğkan abi (elraen) paylaşmıştı)
Hocam daha önce de dediğim gibi bu takvim doğru değil.

teşekkür ederim kral bende 1 bucuk aydır arıyodum hiçbulamadım daha haziran ayında bidaha arıyacam
Ben şuana kadar mayıs sonu ve haziran aylarında lasius buldum sıcak havalarda uçuş yapıyorlar aramaya devam edin sezonun bitmesine daha çok var.

berhan

Yumurta
Üye
Hocam daha önce de dediğim gibi bu takvim doğru değil.

Ben şuana kadar mayıs sonu ve haziran aylarında lasius buldum sıcak havalarda uçuş yapıyorlar aramaya devam edin sezonun bitmesine daha çok var.
peki hangi hava durumunda hangi sıcaklıkta ve izmirde nerelere bakmamı önerirsiniz

BahadirSarp

Intercaste
Yardımsever
Üye
peki hangi hava durumunda hangi sıcaklıkta ve izmirde nerelere bakmamı önerirsiniz
Heryerde olabilirler hocam net şu tarihte uçarlar demek mümkün değil ama yuvaları takip ederseniz ne zaman uçacakları ve nerelerde uçuş olacağına dair fikir elde edebilirsiniz.