Tür belirlemek neredeyse imkansız bu fotoğraflarlaEkli dosyayı görüntüle 41309Ekli dosyayı görüntüle 41310Ekli dosyayı görüntüle 41311
Evet arkadaşlar kraliçeyi bulalı tam 1 hafta oldu. Gün geçtikçe kraliçemin özellikleri daha çok netleşiyor. Size soruyorum kraliçemin türü nedir? (Daha detaylı fotoğrafları en geç salı günü tüp gelince çekeceğim)
Bu fotoğraflardan anlamak zor, ayrıca şırınga bulanıklaştırıyor.Ekli dosyayı görüntüle 41309Ekli dosyayı görüntüle 41310Ekli dosyayı görüntüle 41311
Evet arkadaşlar kraliçeyi bulalı tam 1 hafta oldu. Gün geçtikçe kraliçemin özellikleri daha çok netleşiyor. Size soruyorum kraliçemin türü nedir? (Daha detaylı fotoğrafları en geç salı günü tüp gelince çekeceğim)
Tür belirlemek neredeyse imkansız bu fotoğraflarla
Hocam kraliçe tüpe geçmiyor 1 saattir uğraşıyorum daha net görüntüler çekeceğim ama kraliçe inat etti.Bu fotoğraflardan anlamak zor, ayrıca şırınga bulanıklaştırıyor.
Manuel transfer edebilirsin ama niye tüpe transfer edeceksin ki gerek yok.Hocam kraliçe tüpe geçmiyor 1 saattir uğraşıyorum daha net görüntüler çekeceğim ama kraliçe inat etti.