Lasius Kaç Günde Yumurtlar?

orion1205

Larva
Üye
Dün bir Lasius kraliçesi buldum. Yumurtlaması ne kadar sürer? İlk işçi ne zaman çıkar? Ne sıklıkla kontrol etmeliyim? Ayrıca, internette bazı kaynaklarda 'ilk işçi çıkana kadar Lasius kraliçesine şekerli su vermek faydalı olur' deniyor. Bu, Lasiusların daha yavaş hareket etmesinden mi kaynaklanıyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:

mehmetfng

Larva
Üye
Dün bir Lasius kraliçesi buldum. Yumurtlaması ne kadar sürer? İlk işçi ne zaman çıkar? Ne sıklıkla kontrol etmeliyim? Ayrıca, internette bazı kaynaklarda 'ilk işçi çıkana kadar Lasius kraliçesine şekerli su vermek faydalı olur' deniyor. Bu, Lasiusların daha yavaş hareket etmesinden mi kaynaklanıyor?
Haftada 1 kontrol edebilirsiniz.

camponotus83

Yumurta
Üye
Hepsini yanıtlarım 1 hafta içinde yumurtlar haftada 1 kontrol eder çok strese sokmaz ve uygun koşulları sağlarsanız 1.5 ayda işçiler çıkabilir şekerli su konusuna gelirsek bende YouTube den öyle birşey duymuştum kesin bir şey diyemem son haftalarda strese sokmadan verebilirsiniz ama ben olsam vermem çünkü boşuna stres olurlar ama daha yavaş hareket etmesiyle bir alakası yok daha çok enerji alamayınca yumurtalarını yeterli besleyemiyorlar