Lasius için yardım

mrsadas

Yumurta
Üye
Herkese merhaba. Hobide yeniyim ve yardıma ihtiyacım var. Lasius türü kraliçem var ve bugün ilk işçisi çıktı. Şekerli su verdim fakat oralı bile olmadılar. Kraliçe hareket etmiyor hiç. Üstüne ışık tuttum hiç hareket etmiyor. Sadece antenleri oynuyor. Şekerli suya da gitmediler. Bir sorun mu var ne yapmam lazım? Şekerli suyu silmem lazım mı yoksa kalsın mı?

Ekli dosyalar

• tempImagefAxxUS.png
    tempImagefAxxUS.png
    392.4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
bir sorun yok kraliçende, işçi yeni çıktığı için sadece daha öğrenmesi gerekiyor kraliçe zaten sorunluysa garip hareketleri olur şuan gayet normal dinleniyor zaten yapabilecek birşeyide yok tüpte maraton koşusunamı çıksın dimi gayet normal

mrsadas

Yumurta
Üye
bir sorun yok kraliçende, işçi yeni çıktığı için sadece daha öğrenmesi gerekiyor kraliçe zaten sorunluysa garip hareketleri olur şuan gayet normal dinleniyor zaten yapabilecek birşeyide yok tüpte maraton koşusunamı çıksın dimi gayet normal
teşekkürler. şekerli su kalsın mı peki yoksa alayım mı?

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
teşekkürler. şekerli su kalsın mı peki yoksa alayım mı?
Miktarı çok fazlaysa yani işçi içine düşüp ölebilir ve ilk işçiniz oldugu için canınızı sıkabilir bu durum o yüzden minik damla halinde kalmasında sorun yok istediği zaman içerler