Lasius Flovus Kraliçesi

barisarda

Yumurta
Üye
Keşan/Mecidiyede, Temmuz ayının başında, gece vakti denk geldiğim ve Lasius Flavus olduğunu düşündüğüm kraliçe. Yumurtaların sarı renkli olmasının sebebi kraliçenin döllenmemiş olması olabilir mi?IMG20240711040644.jpg

Ekli dosyalar

• IMG20240711040702.jpg
    IMG20240711040702.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 13

Bullet-Ant

Yumurta
Üye
Belki Larvaysa Karinca Yedigi Birdeuin rengini Almistir, Sıkıntı Etmeyin, Bekleyin, Yumurtalar Cıksın Bakalım

barisarda

Yumurta
Üye
Belki Larvaysa Karinca Yedigi Birdeuin rengini Almistir, Sıkıntı Etmeyin, Bekleyin, Yumurtalar Cıksın Bakalım
Teşekkür ederim☺️. Bu arada hobiyi uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa fiziksel olarak başladım. Tavsiyeleriniz olursa açığım.

Bullet-Ant

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim☺️. Bu arada hobiyi uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa fiziksel olarak başladım. Tavsiyeleriniz olursa açığım.
Cok Acma Karincayi, Sabret. Camponotus Baslangic Icin iyi bir turdur ve Majorlari Efsanedir. Un Kurdu/Buffalo Kurdu/Tartara Alin Ama Alamazsaniz Kiyma/ Haslanmis Yumurta/Et Urunleri Verebilirsiniz. Isci Cikinca Outworld Baglayabilirsiniz ve suluk olarak sekerli su olan baska bir tup yerlestirebilirsiniz

Klavye ingilizce Yazim yanlisi icin ozur 😂

Bullet-Ant

Yumurta
Üye
Outworld icin en kotu alin bi peynir kutusu atin karincanin tüpünün icini bitane suluk koyun ustune strec film le kapayin

barisarda

Yumurta
Üye
Outworld icin en kotu alin bi peynir kutusu atin karincanin tüpünün icini bitane suluk koyun ustune strec film le kapayin
Kıymetli bilgiler için teşekkürler. Componotus demişsiniz ama benim kraliçenin lasius olduğunu düşünmüştüm yanlış mı düşünmüşüm?

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Evet tetramorium cinsi
Screenshot_20240623-151010_Gallery.jpg
Flavus bu şekilde oluyor