Teşekkür ederim☺️. Bu arada hobiyi uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa fiziksel olarak başladım. Tavsiyeleriniz olursa açığım.Belki Larvaysa Karinca Yedigi Birdeuin rengini Almistir, Sıkıntı Etmeyin, Bekleyin, Yumurtalar Cıksın Bakalım
Cok Acma Karincayi, Sabret. Camponotus Baslangic Icin iyi bir turdur ve Majorlari Efsanedir. Un Kurdu/Buffalo Kurdu/Tartara Alin Ama Alamazsaniz Kiyma/ Haslanmis Yumurta/Et Urunleri Verebilirsiniz. Isci Cikinca Outworld Baglayabilirsiniz ve suluk olarak sekerli su olan baska bir tup yerlestirebilirsinizTeşekkür ederim☺️. Bu arada hobiyi uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk defa fiziksel olarak başladım. Tavsiyeleriniz olursa açığım.
Kıymetli bilgiler için teşekkürler. Componotus demişsiniz ama benim kraliçenin lasius olduğunu düşünmüştüm yanlış mı düşünmüşüm?Outworld icin en kotu alin bi peynir kutusu atin karincanin tüpünün icini bitane suluk koyun ustune strec film le kapayin
Uyandırdığınız için teşekkürler😂 Caespitum sanırımCinsi Tetramorium.
Dostum azonce camponotus konusuna bakmistim kafam ona gitmisUyandırdığınız için teşekkürler😂 Caespitum sanırım
Dün akşamdan beri bayağı bir araştırdım evet dediğin gibi hasatçı olması herşeyi yemesi çok iyiTetramoriumda iyi bird turdur baslangic icin