%90 wc koloni.Bu koloniyi almayı düşünüyorum ama sanırım kolonide larva yok. Pupalar ve yumurtalar var ama larva göremedim birde size sorayım dedim.
Satın alacağı site ne acaba 😀%80 wc koloni.
Kraliçe döllenmemiş olabilir.Wc bile olsa plagiolepis de bunun bir önemi yok, satın alınabilir. Ayrıca sağ tarafta alate pupaları var bilginiz olsun..
Nasıl döllenmemiş olabilir hocam, koloni de yumurta ve larva mevcut. Kraliçe kanatsız. Bir çok işaret var.Kraliçe döllenmemiş olabilir.
Kanka nasıl döllenmemiş yaKraliçe döllenmemiş olabilir.
Hocam bu koloni önceden konusunu açtığım plagiolepis xene olan koloni bu yüksek ihtimalle wc ama sıkıntı yok gibi larvasıda var.Wc bile olsa plagiolepis de bunun bir önemi yok, satın alınabilir. Ayrıca sağ tarafta alate pupaları var bilginiz olsun..
Hocam bu koloni önceden konusunu açtığım plagiolepis xene olan koloni bu yüksek ihtimalle wc ama sıkıntı yok gibi larvasıda var.
Doğadaki bir koloninin alatelerinin kanatları sökülüp konmuş olabilir. Bazı pupalar kozaloyken bazıları değil. Tabii bir koloninin bir kısmını almış da olabilir.Nasıl döllenmemiş olabilir hocam, koloni de yumurta ve larva mevcut. Kraliçe kanatsız. Bir çok işaret var.
Plagiolepis ensest mi?Fotoğraf da xene'den işçi yok. Wc olsa bile sorun olacağını sanmıyorum. En kötü ihtimalle kraliçe yaşlıysa bile eliniz de birbirleriyle çiftleşmesi mümkün alateler olacak.
Hocam plagiolepis ciddi anlamda küçük bir cins, yani kanatlarının koparılması çok çok güç. Bu konu üzerinde daha önce de tartıştık pupanın kozasıyla ilgili wc olup olmama durumunda bir çıkarım yapılamaz..Doğadaki bir koloninin alatelerinin kanatları sökülüp konmuş olabilir. Bazı pupalar kozaloyken bazıları değil. Tabii bir koloninin bir kısmını almış da olabilir.
%100 değil ama ensest eğer gerekli görürlerse ensest olurlar.Doğadaki bir koloninin alatelerinin kanatları sökülüp konmuş olabilir. Bazı pupalar kozaloyken bazıları değil. Tabii bir koloninin bir kısmını almış da olabilir.
Plagiolepis ensest mi?
Daha almadım yarın alacağım kolonide larva varsa wc olsa bile sorun değil.Beyler daha fazla uzatmayın ne olduğunun bir önemi yok belkide adam almamıştır bile
Nereden alıyorsunuz acaba reklama girermiDaha almadım yarın alacağım kolonide larva varsa wc olsa bile sorun değil.
Kişiden alıyorum hocam arkadaşla bir süredir konuşuyorum koloninin durumu takip ediyorum sizi ona yönlendirebilirim ama şuan satış yapmıyor ve kolonileri kendisini yetiştirmeden alıp satıyor maalesef elinde çok fazla wc koloni var.Nereden alıyorsunuz acaba reklama girermi