Merhabalar, kuyruk erimesi eğer düşük seviyede ise su değişimi sıklığınızı arttırıp ısıyı birkaç derece yükseltmeniz iyileşmesine yardımcı olacaktır. Eğer hastalık ileri seviye ise ekstra olarak 5-10dk lık metilen banyosu veya internette kuyruk erimesi için önerilen çeşitli markaların ilaçlarını deneyebilirsiniz.Betamın kuyruğunda küçük delikler var, fin rot olduğunu düşünüyorum. Tedavisini nasıl yapabilirim?
Şimdilik bi kavanozda bakmayı planlıyorum. Elimde kaya tuzu ve aquamins healty beta var. Kavanoz 350 ml su alıyor. Hazır su(7.37 pH)+ 1 damla mineral+1 tatlı kaşığından az kaya tuzuyla bi karışım yapmayı planlıyorum. Yararı olur mu??Merhabalar, kuyruk erimesi eğer düşük seviyede ise su değişimi sıklığınızı arttırıp ısıyı birkaç derece yükseltmeniz iyileşmesine yardımcı olacaktır. Eğer hastalık ileri seviye ise ekstra olarak 5-10dk lık metilen banyosu veya internette kuyruk erimesi için önerilen çeşitli markaların ilaçlarını deneyebilirsiniz.
Kavanozda bakmanız balık açısından pek sağlıklı değil, yüksek ihtimal durumu daha kötüye götürür. Tavsiyem yaklaşık 25litrelik bir akvaryumda ısıtıcı ve pipo ile beraber bakmanız. Ayrıca söylediğiniz tuz miktarı kavanoza göre çok fazla tuz kullanımını pek önermem ama mecbur kalırsanız çay kaşığının 1/3'ü kadar kaya tuzu deneyebilirsiniz.Şimdilik bi kavanozda bakmayı planlıyorum. Elimde kaya tuzu ve aquamins healty beta var. Kavanoz 350 ml su alıyor. Hazır su(7.37 pH)+ 1 damla mineral+1 tatlı kaşığından az kaya tuzuyla bi karışım yapmayı planlıyorum. Yararı olur mu??
Kavanozda bakmanız balık açısından pek sağlıklı değil, yüksek ihtimal durumu daha kötüye götürür. Tavsiyem yaklaşık 25litrelik bir akvaryumda ısıtıcı ve pipo ile beraber bakmanız. Ayrıca söylediğiniz tuz miktarı kavanoza göre çok fazla tuz kullanımını pek önermem ama mecbur kalırsanız çay kaşığının 1/3'ü kadar kaya tuzu deneyebilirsiniz.
Düşük bir litre ama kavanozdan iyidir.Ekli dosyayı görüntüle 42219
Elimde 5 ltlik şöyle birşey var