Yalnız değilsinizevet bunu demeyi unutmuşum 15 tane kap var 2 3 tanesinin kapağını yemlik olarak kullanıyorum teşekkür ederim yinede
5x5 outworld olarak kullanıyorum üste havalandırma koydumElimde 5x5x5 pleksi kapaklı kutular var benim aklıma ilk outworld yapmak geldi ufak bir koloni için gayet güzel bir outworld olur peki başka yapılabilcek birşeyler var mıdır? Aklınıza gelirse,yazarsanız çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 31354
Kapak kısmının iç kısmına ytong formikaryum yapıp koyarsınız, kabın kendisinin kenarlarına da fluon sürüp de outworld yapmış olursunuz.Mis gibi tek kapla hem formikarum hem outworld.Elimde 5x5x5 pleksi kapaklı kutular var benim aklıma ilk outworld yapmak geldi ufak bir koloni için gayet güzel bir outworld olur peki başka yapılabilcek birşeyler var mıdır? Aklınıza gelirse,yazarsanız çok sevinirim.
Bir de pleksi kabı satın mı aldınız yoksa bir şeyin kabı mı?Elimde 5x5x5 pleksi kapaklı kutular var benim aklıma ilk outworld yapmak geldi ufak bir koloni için gayet güzel bir outworld olur peki başka yapılabilcek birşeyler var mıdır? Aklınıza gelirse,yazarsanız çok sevinirim.
Formikaryum ve outworldün aynı anda olması için fazla küçük o kap.Kapak kısmının iç kısmına ytong formikaryum yapıp koyarsınız, kabın kendisinin kenarlarına da fluon sürüp de outworld yapmış olursunuz.Mis gibi tek kapla hem formikarum hem outworld.
Evet haklısınızFormikaryum ve outworldün aynı anda olması için fazla küçük o kap.