kutular

BeyDiesT

Nanitik
Üye
Elimde 5x5x5 pleksi kapaklı kutular var benim aklıma ilk outworld yapmak geldi ufak bir koloni için gayet güzel bir outworld olur peki başka yapılabilcek birşeyler var mıdır? Aklınıza gelirse,yazarsanız çok sevinirim.

110000061666376.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Keserek yem koyma kabı yapabilirsiniz. Ama en işlevsel olanı outworld.

BeyDiesT

Nanitik
Üye
evet bunu demeyi unutmuşum 15 tane kap var 2 3 tanesinin kapağını yemlik olarak kullanıyorum teşekkür ederim yinede

Yunusemree

Larva
Üye
Hep bu kutuları nemli ve karanlık yaparsak koloni kurulurmu diye merak ediyorum belki dediğim gibide kullanıla bilir

BeyDiesT

Nanitik
Üye
aslında çok mantıklı içine odacıklar yapsak ve nemlendirme işinide bir şekilde halletsek olabilir,garip bir alternatif ama denemeye tecrübe kazanmaya değer

karınca-

Yumurta
Üye
Elimde 5x5x5 pleksi kapaklı kutular var benim aklıma ilk outworld yapmak geldi ufak bir koloni için gayet güzel bir outworld olur peki başka yapılabilcek birşeyler var mıdır? Aklınıza gelirse,yazarsanız çok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 31354
Kapak kısmının iç kısmına ytong formikaryum yapıp koyarsınız, kabın kendisinin kenarlarına da fluon sürüp de outworld yapmış olursunuz.Mis gibi tek kapla hem formikarum hem outworld.

Son düzenleme:

darkness

Minör
Deneyimli Hobici
Üye
Kapak kısmının iç kısmına ytong formikaryum yapıp koyarsınız, kabın kendisinin kenarlarına da fluon sürüp de outworld yapmış olursunuz.Mis gibi tek kapla hem formikarum hem outworld.
Formikaryum ve outworldün aynı anda olması için fazla küçük o kap.

BeyDiesT

Nanitik
Üye
kap fazla küçük ytong sığmaz ancak outworld rahat yapılır, kabı satın aldım böyle şeyleri alıp dönüştürmeyi çok severim