kurutulmus un kurdu alsam karincalar yermi illa canli olmasi gerekiyormu ?
Muhtemelen yerler.kurutulmus un kurdu alsam karincalar yermi illa canli olmasi gerekiyormu ?
Neden?Muhtemelen yemezler
Kurutulmuş olduğu için protein seviyesi vs vs işteNeden?
Karıncanın hangi cins olduğunu bilmiyoruz. belki yiyecekekler veya yemiyecekler bunu bilemeyiz. denemekten zarar gelmez.Hayır değil cata lar formicalar kışın kuruttukları böcekleri tüketiyorlar ama yanlıza kendileri kuruttuklarını o yüzden yemeyeceklerdir ayrıca ben denedim defalarca yemiyorlar illaki denemek isterseniz unkurtlarının bağırsaklarını temizleyip mikrodalgada kurutmayı deneyebilirsiniz
Ozaman neden yemezler diyosun canım benim.Denemesi için nasıl yapıldığını anlattım zaten deneyebilir
Bende hangi cins olduğunu bilmiyoruz dedim ya Neyse boşuna uzatmayalım.Ben yoruldum artık gerçekten yukarıda yazdım zaten neden yemeyeceklerini okumanız mı ya yok illaki denemek isterse diye nasıl yapılacağınıda anlattım daha ne yapabilirim ?
Bende hangi cins olduğunu bilmiyoruz dedim ya Neyse boşuna uzatmayalım. iki tür var lasius flavus ve lasius niger ben sinek falan verioyrdum öldürüp , kurutlmus unkurdunu yemezlermi ? ben bulamadim canli.
Un kurdu değil bunlar. Bienenmaden yazıyor. Almanca çeviriden ne olduğuna bakabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 17202yoksa bunumu siparis ediyim bunlar un kurdu gibi görünüyor.