baktın yemiyolar, mecbur 3er 5er sen götürcen hem proteini de yüksekmiş. e bu dönemde kolay değil protein almak 😂😂Kurutulmuş un kurdunun protein oranı canlıya göre çok daha fazladır ama ben yiyeceklerini düşünmüyorum. Canlı un kurdunun da içindeki sıvıyı yiyorlar zaten. Bütçeni zorlamayacaksa denemek için alabilirsin.
Evet insanlar tarafından tüketilebilir bir besin. Çerezlerin arasına karıştırabilirsin 🗿baktın yemiyolar, mecbur 3er 5er sen götürcen hem proteini de yüksekmiş. e bu dönemde kolay değil protein almak 😂😂
Kardeşim İlla Forumda görmüşümdür ilk İşçisi çıktıktan sonra Canlı yemle Beslemesi gereken cinsler Var Bunu Göze Alıp Beslemelisin.Kurutulmuş un kurdu, böcek satılıyor, karıncalar için gerekli proteini karşılarmi onlardan satın almak mantıklı canlısını eve sokamiyorumEkli dosyayı görüntüle 13166
Aynen mantıklıKurutulmuş un kurdunun protein oranı canlıya göre çok daha fazladır ama ben yiyeceklerini düşünmüyorum. Canlı un kurdunun da içindeki sıvıyı yiyorlar zaten. Bütçeni zorlamayacaksa denemek için alabilirsin.