Hocam hepsi donuk halde şuan.Elime ulaştığında hepsi ölüydü.Ne kadar süredir ölü oldukları hakkında bir fikrim yok.Çöpe atmalımıyım görüntüsünde bir sıkıntı varmıdır?Kurtlarınız pupa formunu almış, şuan besleyemezsiniz. Böcek formundan yeni un kurtları üretebilirsiniz. Aralarında hala kurt olan varsa dondurucuya atıp dondurun, ihtiyacınız oldukça makasla kesip kalanı tekrar dondurucuya koyun.
Hepsini tek tek sıkıp yaşayan var mı diye kontrol edin.Hocam hepsi donuk halde şuan.Elime ulaştığında hepsi ölüydü.Ne kadar süredir ölü oldukları hakkında bir fikrim yok.Çöpe atmalımıyım görüntüsünde bir sıkıntı varmıdır?
Yaşayan olduğunu sanmıyorum.Neredeyse 2 haftadır dondurucudalar.Hepsini tek tek sıkıp yaşayan var mı diye kontrol edin.
Yine de kontrol edin.Yaşayan olduğunu sanmıyorum.Neredeyse 2 haftadır dondurucudalar.
Kontrol ettim canlı yok.Ve kötü bir koku geliyor bulundukları kaptan sanırım çürümüşler.Yine de kontrol edin.
Çok kararmışları ayırıp çöpe atsam geri kalanları muhafaza edip besleme yapmam koloni adına bir sorun oluşturmaz değilmi?Hepsini kullanabilirsiniz, çok kararmışları vermeyin. Pupaların ucunu kesip koloniye verebilirsiniz.
Sorun olmaz hocam, aldığınız kötü koku kararmış kurtlardan geliyor. Onlar çürümüş, aralarında sağlamlar da var onları ayıklayıp çürükleri atın.Çok kararmışları ayırıp çöpe atsam geri kalanları muhafaza edip besleme yapmam koloni adına bir sorun oluşturmaz değilmi?
Tamamdır hocam ayıklayıp fotoğraf atacağım hala çürük varsa teyit etmek adına.Sorun olmaz hocam, aldığınız kötü koku kararmış kurtlardan geliyor. Onlar çürümüş, aralarında sağlamlar da var onları ayıklayıp çürükleri atın.
Hocam ayıkladım kararanları şuan görüntüdeki tüm kurtlarla besleme yapmam sorun yaratırmı?Sorun olmaz hocam, aldığınız kötü koku kararmış kurtlardan geliyor. Onlar çürümüş, aralarında sağlamlar da var onları ayıklayıp çürükleri atın.
Gayet iyi durumdalar, kullanabilirsiniz. Dondurucu da saklayın.Hocam ayıkladım kararanları şuan görüntüdeki tüm kurtlarla besleme yapmam sorun yaratırmı?
Anladım hocam teşekkür ederim.İyi geceler.Gayet iyi durumdalar, kullanabilirsiniz. Dondurucu da saklayın.
Rica ederim, iyi geceler.Anladım hocam teşekkür ederim.İyi geceler.