Daha önce bakmadım zormu?buffalo kurdunu yaşatabilirseniz besin değeri olarak kesinlikle çok iyi bir alternatif. önerimdir.
Tek sıkıntısı nem değerini ayarlamak bende hem bufalo hem un kurdu var tavsiyem ikiside olsun karma besleDaha önce bakmadım zormu?
Nem değerleri ne olmalı ve nem değerlerini nasıl ayarlayabilirim.Tek sıkıntısı nem değerini ayarlamak bende hem bufalo hem un kurdu var tavsiyem ikiside olsun karma besle
Yani patatesi 2 gün bıraksam tüm yataklık topaklanıyor nedense sadece bunlarda oluyorNem değerleri ne olmalı ve nem değerlerini nasıl ayarlayabilirim.
Un kurdu için malzemeler nelerdir evde kendim yapicam devamlı internetten almak istemiyorum (aphaenogaster dulceane cinsi karıncam tohum yer mi yoksa sadece canlı yem mi)Buffalo kurdu lezzet besin ve çöp değeri olarak un kurdundan önde fakat tecrübeniz yok ise kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü kanabalizim çok yaygın vs vs üretmesi ve yaşatması apayrı dertler
Tavsiyem un kurdu alın üretmesi beslemesi aşırı kolaydır ve dayanıklıdır isterseniz lezzeti orta diyebilirim (karıncalar için🤣)
Morio kurduna gelecek olursak ürtimini kontrol altında tutabildiğiniz devasa bir kurt türü ama karıncalar için öneremeyeceğim nerdeyse hiçbir kolonim sevmedi ama formica ve cata var ise yemek seçeceklerini pek sanmıyorum
Siz kendiniz mi yapıyorsunuz Ankara canlı yemde var ordan almayı düşünüyorumEvde kendiniz yapmaya çalışmayın cebinizden daha çok para çıkar bir kilo kaba kepek 25tl
Antalyadan alın düz kaba kepek illa canlıyemciden almak istemiyorsanız hepsi burada da aksoy markasının 1 kg kaba kepeği var
Sizin evde yapacağınız yataklıklar ince olur ıslanınca topaklanma mite basma sinek larvaları yataklık bittimi değiştirsem mi değiştirmesem mi kaç gün sonra biter vs. Olabilecek şeyler kaba kepek dememin sebebi havalanıyor olması ve en ideal besin olması
Şöyle bir kolaylığıda var gübreler ince olduğu için yataklığı elediğinizde gübrelerden direk upraşsız kurtulmuş olursunuz baktınız kepek azaldı biraz daha koyun