Kum formikaryumlar

Yamanalp

Yumurta
Üye
Bu işi iyi yapan insanlara baktığımda formikaryumları kum tercih etmediğini fark ettim.Ben hobide yeniyim,bu formikaryum türleri neden tercih edilmez?

MGPrime

Yumurta
İlklerden
Üye
Bu işi iyi yapan insanlara baktığımda formikaryumları kum tercih etmediğini fark ettim.Ben hobide yeniyim,bu formikaryum türleri neden tercih edilmez?
Hocam kafana göre yap formikaryum’ unu zehirli mataryeller kullanılmıyorsa zararlı değilse kafana göre yaparsın..

Beowulfs

Yumurta
Üye
hocam kum çökme yapar, nemi ayarlamak zordur, küf riski çoktur, karıncaları gözlemek zordur, hobide yeniysen seni meraktan çatlatır yani, gerek yok o yüzden :D

Elraen

Yumurta
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
hocam kum çökme yapar, nemi ayarlamak zordur, küf riski çoktur, karıncaları gözlemek zordur, hobide yeniysen seni meraktan çatlatır yani, gerek yok o yüzden :D

Sen onu bırak, Cataglyphis rehberi nerde terbiyeci ?

Beowulfs

Yumurta
Üye
Sen onu bırak, Cataglyphis rehberi nerde terbiyeci ?
Abi gururlandırıyorsun beni :D Haziran ayı Çok iyi bir giriş yapacağım, yetiştirdiğim Koloniyi sana yollamak isterim Tuğkan abi.
Yakın zamanda Tecrübelerimde aktardığım ufak bi rehber tarzı yazıda ekleyeceğim :) 10 numara olur.

Alperen_shnkyy

Yumurta
Üye
Abi gururlandırıyorsun beni :D Haziran ayı Çok iyi bir giriş yapacağım, yetiştirdiğim Koloniyi sana yollamak isterim Tuğkan abi.
Yakın zamanda Tecrübelerimde aktardığım ufak bi rehber tarzı yazıda ekleyeceğim :) 10 numara olur.
Merhaba hangi cataglyphis türlerini tecrübe ettiniz? Şu an elinizde hangi türü var?