KULAK BÖCEĞİ KOVMA

Kitsune

Yumurta
Üye
Evde Kulağa giren kıskaçlı böceklerden 2 tane gördüm hangi ilacı tavsiye edersiniz acil lütfen evcil hayvanım var bende korkuyorum

kadirefee

Yumurta
Üye
Herhangi bir zararı olan böcekler değiller kulağa girme mevzusu fln hurafeden ibaret

mabeakv2

Pupa
Üye
Evde Kulağa giren kıskaçlı böceklerden 2 tane gördüm hangi ilacı tavsiye edersiniz acil lütfen evcil hayvanım var bende korkuyorum
Sıkıntı yaratmaz arkadaşın dediği gibi kulağa kaçma mevzusu yok.

Kitsune

Yumurta
Üye
Zarar verirmi atıyorum uyuyoruz yanlışlıkla üzerine yattık

kadirefee

Yumurta
Üye
Belirli bı zararı yok evin kuytu karanlık köşeleri cazip geldiği için girmişlerdir dışarı bırakabilirsiniz

AgresifSoan

Yumurta
Üye
Kulağa girme olayı şehir efsanesinden ibaret bende bayadır arıyorum onlardan, beslemek istiyorum şu böcekleri

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kulağa girme olayı şehir efsanesinden ibaret bende bayadır arıyorum onlardan, beslemek istiyorum şu böcekleri
Efsane değil, zamanında teyzemin kulağına kaçmıştı zor çıkarmıştı doktor. Kulağa kaçması efsane değil, kulaktan beyine ulaşması efsane.

ali8181

Yumurta
Üye
Efsane değil, zamanında teyzemin kulağına kaçmıştı zor çıkarmıştı doktor. Kulağa kaçması efsane değil, kulaktan beyine ulaşması efsane.
Zaten kulağa girmesi kendine özgü değil herhangi bir böcek veya sinekde girebilir kulağa zararı yoktur gördüğün zaman dışarı atabilirsin