Suyun rengi değişmedigi sürece sorun çıkarmaz küf.Lasiuslar transferde inatçı manuel transfer yapmak daha mantıklı olur.30 İşçili Lasius kolonimin tüpündeki pamuk küflendi ve yaklaşık 1 aylık daha suları var.1 2 saat ışık tuttum ama transfer edemedi.Ne yapmalıyım?
Benim componotuslar su rengi yeşile döndü biraz değiştirmeyi düşünüyordum teşekkürler merakım iyice gitti transfer başladıSuyun rengi değişmedigi sürece sorun çıkarmaz küf.Lasiuslar transferde inatçı manuel transfer yapmak daha mantıklı olur.
2 tüp ağızlarını birbirine denk getir, işçili tüpü yukarıya doğru 90 derece çevir güçlü şekilde birkać kere vur hepsi düşmezse vurmaya devam et hepsi yeni tüpe düşsun30 İşçili Lasius kolonimin tüpündeki pamuk küflendi ve yaklaşık 1 aylık daha suları var.1 2 saat ışık tuttum ama transfer edemedi.Ne yapmalıyım?
çok stres yapmazlar mı ?2 tüp ağızlarını birbirine denk getir, işçili tüpü yukarıya doğru 90 derece çevir güçlü şekilde birkać kere vur hepsi düşmezse vurmaya devam et hepsi yeni tüpe düşsun
En az stres bu yöntem, yuvalarına ışık vurmaktan çok daha hızlı ve iyi.çok stres yapmazlar mı ?
test tüplerini değiştirmede; lasiuslarda ben koloninin olduğu kısımı güneş ışığına mağruz bırakıyorum sıcaklık ve ışıktan rahatsız olup diğer serin ve karanlık test tüpüne geçiyorlar sıcaklık büyük rol oynuyor deneyebilirsiniz.çok stres yapmazlar mı ?