bantla bağlamayı doğru bulmuyorum ben şahsen. çünkü banta delik açıldığı takdirde iğne boyutu olsa da bir boşluk olacağından karıncalar o kısma yapışabilir.Temel transfer bilginizi kullanarak yapmalısınız, transfer aparatı oluşturmak veya satın almak. Tüpleri birbirine bağlamak ve transferin uzun sürme ihtimaline karşı hava deliği açmak, elbette kraliçenin kaçamayacağı boyutta. Tüpte su varsa işiniz daha zorlaşacaktır. Kraliçenin bulunduğu tüpü ışık ile dürtebilirsiniz. Kesinlikle bantla yapmayın.
Bunu ben demiştim bir konuda zaten hocam, @Estwer'e söyleyin bunu.bantla bağlamayı doğru bulmuyorum ben şahsen. çünkü banta delik açıldığı takdirde iğne boyutu olsa da bir boşluk olacağından karıncalar o kısma yapışabilir.
biraz hayalgücüne bağlı mesela bır dıkdortgen kagıdın yanlarına cıft taraflı bant yapıstırırsın kağıda delıkler acarsın yapışma olmazbantla bağlamayı doğru bulmuyorum ben şahsen. çünkü banta delik açıldığı takdirde iğne boyutu olsa da bir boşluk olacağından karıncalar o kısma yapışabilir
Transfer aparatı var zaten bende de, tüp küçük olduğu için tam öpüşmüyor ayrıca eski tüpte su yok ne yapayımTemel transfer bilginizi kullanarak yapmalısınız, transfer aparatı oluşturmak veya satın almak. Tüpleri birbirine bağlamak ve transferin uzun sürme ihtimaline karşı hava deliği açmak, elbette kraliçenin kaçamayacağı boyutta. Tüpte su varsa işiniz daha zorlaşacaktır. Kraliçenin bulunduğu tüpü ışık ile dürtebilirsiniz. Kesinlikle bantla yapmayın.
Araya pamuk sıkıştırın hocam.Transfer aparatı var zaten bende de, tüp küçük olduğu için tam öpüşmüyor ayrıca eski tüpte su yok ne yapayım