Kraliçeyi nerede aramam gerekiyor?

EnginGms25

Yumurta
Üye
Merhabalar ben bir koloni kurmak istiyorum. Formikaryumu yaptım 25x15 olarak tek eksik nokta tüp ve kraliçeyi nasıl bulabilirim? Yağmur sonrası güneş açtığında en iyisiymiş ama malum Adana olunca farklı bir yöntem lazım. Şehir merkezinde nasıl bulacağım bilmiyorum. Tüp olarak da doldurulabilir tahta kalem deposu olur mu?

Ekli dosyalar

• Sohbetler • Instagram - Google Chrome 22.08.2024 15_23_28.png
    Sohbetler • Instagram - Google Chrome 22.08.2024 15_23_28.png
    89.1 KB · Görüntüleme: 29

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhabalar, kraliçe karınca bulmak büyük oranda şans işidir. Uçuş olduğu zaman çıkıyorsanız, yerleri dikkatlice kontrol ederek yürümekten başka ekstra bir şey yapamazsınız. Geceleri ışık tuzağı kurarak da toplayabilirsiniz. Test tüpü alma seçeneğiniz yoksa en azından şırınga kullanmanız iyi olur. Tahta kalem deposu eskiden kimyasala maruz kaldıysa problem yaratır.

Kraliçe bulmak ile ilgili rehberi okumanızı tavsiye ederim:

EnginGms25

Yumurta
Üye
Merhabalar, kraliçe karınca bulmak büyük oranda şans işidir. Uçuş olduğu zaman çıkıyorsanız, yerleri dikkatlice kontrol ederek yürümekten başka ekstra bir şey yapamazsınız. Geceleri ışık tuzağı kurarak da toplayabilirsiniz. Test tüpü alma seçeneğiniz yoksa en azından şırınga kullanmanız iyi olur. Tahta kalem deposu eskiden kimyasala maruz kaldıysa problem yaratır.

Kraliçe bulmak ile ilgili rehberi okumanızı tavsiye ederim:
Çok teşekkür ederim. Kraliçeyi 6.30-7 gibi aramaya çıkacağım. Birde akşam çıkacağım. Şırıngayı da yapacağım, teşekkür ederim tekrardan.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
çok teşekkür ederim kraliçeyi 6,5 7 gibi aramaya çıkıcam birde akşam çıkacağım şırıngayı da yapacağım teşekkür ederim tekrardan
Yanınızda şırınga ile dolaşmak yerine her haznesi ayrı kapaklı ilaç kutuları satılıyor. Geçen gün 10tl ye almıştım eczaneden, öneririm işinizi kolaylaştırır.