Kraliçeyi nasıl ısıtabilirim?

Merdcan

Yumurta
Üye
Merhaba dostlar! Benim bir Camponotus Sanctus kolonim vardı 12 işçili idi bi zaman sonra ilgilenemedim öldüler. Şuan sadece Kraliçe hayatta ve yumurtluyor ama sanırsam larvalarını soğuktan dolayı yiyor hava 22 derece ama hissedilen daha az ve bende kraliçeyi kış uykusuna yatırmak istemiyorum. Şuanlık bütçem olmadığı için ısıtıcı alamıyorum bana başka bir ısıtma yöntemi önerirmisiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Abdullah09

Yumurta
Üye
Merhaba dostlar! Benim bir Camponotus Sanctus kolonim vardı 12 işçili idi bi zaman sonra ilgilenemedim öldüler. Şuan sadece Kraliçe hayatta ve yumurtluyor ama sanırsam larvalarını soğuktan dolayı yiyor hava 22 derece ama hissedilen daha az ve bende kraliçeyi kış uykusuna yatırmak istemiyorum. Şuanlık bütçem olmadığı için ısıtıcı alamıyorum bana başka bir ısıtma yöntemi önerirmisiniz?
Riskli ama kaloriferin yakınına koyabilirsin azıcık açıp

BeyDiesT

Nanitik
Üye
Amazondan teğmin edebilirsiniz. Yanlız gelmesi 1 ay ı bulabilir.
amazon o kadar geç getirmiyor. Benim siparişlerimi 2 3 günde getirirdi . Amazon Prime var ondan mı bilmiyorum ama hızlı getirir diye biliyorum. Aliexpress 1 ayda getiriyordu sanırım

Merdcan

Yumurta
Üye
amazon o kadar geç getirmiyor. Benim siparişlerimi 2 3 günde getirirdi . Amazon Prime var ondan mı bilmiyorum ama hızlı getirir diye biliyorum. Aliexpress 1 ayda getiriyordu sanırım
Ürünün geldiği konuma bağlı. Arkadaş ısıtıcı ped sormuş benim aldığımda tam karıncalık. Şu anda hala gelmedi bekliyorum sanırsam Çin den geliyor.

Merdcan

Yumurta
Üye
Ben yeni ısıtıcı ped aldım kurdum ama tüpün içerisinde buğlanma ve biraz su damlacıkları oluştu geri kapattım bunu nasıl engelleyebilirim
Suyun olduğu kısma koyma biraz veya koymuyorsan bile az bişey mesafe bırak

Zeus

Yumurta
Üye
Söylediğimiz gibi yaptım düzeldi şu anda buğlanma olmuyor teşekkürler