evet kanatlı.Kraliçeniz kanatlımı acaba?
Yumurtalarını dağıtması döllenmemiş olduğunun bir işareti olabilir diye biliyorumevet kanatlı
evet olabilir de ama benim kraliçenin türü geç kanat döküyormuşYumurtalarını dağıtması döllenmemiş olduğunun bir işareti olabilir diye biliyorum
Cinsi nedir acaba?evet olabilir de ama benim kraliçenin türü geç kanat döküyormuş
Cinsi nedir ? türü nedir ? Ve 1 hafta boyunca hiç ellemeyin eğer 1 hafta sonra gene aynı ise muhtemelen döllenmiştir ve prens çıkarır.evet olabilir de ama benim kraliçenin türü geç kanat döküyormuş
Crematogaster Lorteti olması lazımCinsi nedir ? türü nedir ? Ve 1 hafta boyunca hiç ellemeyin eğer 1 hafta sonra gene aynı ise muhtemelen döllenmiştir ve prens çıkarır.
Fotoğraftaki lorteti'ye benzemiyor net foto atarmısın ?Crematogaster Lorteti olması lazım
Evet lorteti kanatlarını geç döken bir tür, ama genede yumurtaların birlikte durması daha iyi 1 hafta sonra tekrar bak eğer aynı ise yapacak bir şey yok.
peki.Tüpün içimdeki pamuklar biraz dağılmış yumurtaların yanındada var tüpü değiştirmem gerekir mi?Evet lorteti kanatlarını geç döken bir tür, ama genede yumurtaların birlikte durması daha iyi 1 hafta sonra tekrar bak eğer aynı ise yapacak bir şey yok.
Yok gerek yok ama dağılmış pamukları alabilirsin. Ama alınca pamukta yumurta varmı diye bak.peki.Tüpün içimdeki pamuklar biraz dağılmış yumurtaların yanındada var tüpü değiştirmem gerekir mi?