Olabildiğince net çekmeye çalıştım. Bence kraliçe gibi görünüyor ama türünü ve cinsini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim isterseniz daha net fotoğraf cekebilirim boyutu bir messor majoru gibi hatta hi tık daha küçükTetramorium Sp. Kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
Hocam konu onaylandı kesin tetramorium kraliçesi.Teşekkür ederim isterseniz daha net fotoğraf cekebilirim boyutu bir messor majoru gibi hatta hi tık daha küçük
Tamamdır teşekkürler.Hocam konu onaylandı kesin tetramorium kraliçesi.
Tetramorium cinsi , kraliçe merak etmeyin. Asetat kağıdını kapatıp 1-4 gün bekleyin belki yumurtlar benim tetramorium kraliçelerim hep 1-4 gün aralığında ilk yumurtalarını bıraktı. Yumurtalar biraz küçük farketmen zor olabilir.Olabildiğince net çekmeye çalıştım. Bence kraliçe gibi görünüyor ama türünü ve cinsini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Böyle bir şey yaptım ama 1-4 gün arası iyiymiş messor bakmıştım 1 2 haftayı bulmuştuTetramorium cinsi , kraliçe merak etmeyin. Asetat kağıdını kapatıp 1-4 gün bekleyin belki yumurtlar benim tetramorium kraliçelerim hep 1-4 gün aralığında ilk yumurtalarını bıraktı. Yumurtalar biraz küçük farketmen zor olabilir.
Sıcaklıkta önemli onada önem ver bide titreşim yapma yeterli 😁. Benim messor kraliçem 2. Güne yumurtlamıştı sıcaklığı 21-27 derece arasında tutarsan mükemmel olur.Böyle bir şey yaptım ama 1-4 gün arası iyiymiş messor bakmıştım 1 2 haftayı bulmuştu