Aynı kraliçe olduklarını varsayarak yazdım bunu bu arada.Tanaemyrmex'ten bir camponotus kraliçesi.
Çok teşekkür ederim 1.yle 2. Karıncalar Aynı karınca türünden olması lazım1. görünmüyor, 2 Camponotus.
Campotonus sanctus değil miTanaemyrmex'ten bir camponotus kraliçesi.
Sanctus ile aynı alt cinsten bir kraliçe ama bu görselden sanctus demek doğru olmaz. Boyut bilgisi ve daha kaliteli fotoğraflar ile daha yakın tahminler yapılabilir.Campotonus sanctus değil mi
Karıncayı bugün aldım strese girdi biraz galiba yoldayken şuan resmini çeksem yumurtalarını yeme ihtimali olur muSanctus ile aynı alt cinsten bir kraliçe ama bu görselden sanctus demek doğru olmaz. Boyut bilgisi ve daha kaliteli fotoğraflar ile daha yakın tahminler yapılabilir.
Şu an resmini de çekseniz tür bilgisi alamazsınız. Türlerin kraliçelerine dair elde veri yok pek. İşçileri bekleyin.Karıncayı bugün aldım strese girdi biraz galiba yoldayken şuan resmini çeksem yumurtalarını yeme ihtimali olur mu
Ondan yumurta yiyecek kadar strese gireceğini sanmıyorum. İyi çekim yapamayacaksanız rahatsız etmemenizi tavsiye ediyorum.Karıncayı bugün aldım strese girdi biraz galiba yoldayken şuan resmini çeksem yumurtalarını yeme ihtimali olur mu
Çok teşekkür ederimŞu an resmini de çekseniz tür bilgisi alamazsınız. Türlerin kraliçelerine dair elde veri yok pek. İşçileri bekleyin.