Teşekkürlertetramorium kraliçesi
Peki bu tür multi kraliçe özelliği varmıdır acaba?tetramorium sp. Yumurtasıda var![]()
Anladım,peki asker karınca varmı bu türdeBakımı kolaydır. Çok fazla kontrol etmezseniz ve ortam koşulunu iyi sağlarsanız 1 ay gibi bir sürede işçi alabilirsinizYarı hasatçı karıncalardır. Tohumla da besleme yapabilirsiniz.
Hayır yok hocam. Dorylus ve pheidole cinsinde asker üretimi vardır.Anladım,peki asker karınca varmı bu türde
tamamdır, teşekkür ederimTekli kraliçe özelliğine sahiptir. Nadiren multi olurlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hayır yok hocam. Dorylus ve pheidole cinsinde asker üretimi vardır.
Hocam dorylus Ülkemizde ne taraflarda bulunur acaba? Açıkcası çok farklı bir cins.Tekli kraliçe özelliğine sahiptir. Nadiren multi olurlar
Hayır yok hocam. Dorylus ve pheidole cinsinde asker üretimi vardır.
Dorylus ülkemizde sadece 3 tür olarak bulunuyor ama nerede olduğunu bilmiyorum.Hocam dorylus Ülkemizde ne taraflarda bulunur acaba? Açıkcası çok farklı bir cins.
Ben bakılması imkansız diye duymuştum acaba forumda deneyimleyen var mı?Dorylus ülkemizde sadece 3 tür olarak bulunuyor ama nerede olduğunu bilmiyorum.
hocam kıyma verecek olursak pişmiş mi çiğ mi veya farkeder miRica ederim. Keyifli hobiler dilerimHayırlı olsun bu arada
Çiğ daha iyi olur.hocam kıyma verecek olursak pişmiş mi çiğ mi veya farkeder mi
Bende daha besleme şansı bulamadım. Ben bile besleyebilecek seviyede değilim. Nerelerde bulunur açıkçası pek bilgim yok ama Karadeniz bölgesi diye düşünüyorumHocam dorylus Ülkemizde ne taraflarda bulunur acaba? Açıkcası çok farklı bir cins.
Çiğ bir şekilde verebilirsiniz.hocam kıyma verecek olursak pişmiş mi çiğ mi veya farkeder mi
Çiğ daha iyi olur.
TeşekkürlerBende daha besleme şansı bulamadım. Ben bile besleyebilecek seviyede değilim. Nerelerde bulunur açıkçası pek bilgim yok ama Karadeniz bölgesi diye düşünüyorum
Çiğ bir şekilde verebilirsiniz.