Makro fotoğraf olmadan tür ayrımı zor. Ben de Messor olduğunu düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 42943Ekli dosyayı görüntüle 42944
Ekli dosyayı görüntüle 42945
Ben bu kraliçeyi dün buldum bundan toplam 6 tane var elimde. Ama türünü bilmiyorum. Messor olarak tahmin ediyorum ama st. Mi? Barbar mı? Ayırt edemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Makro fotoğraf olmadan tür ayrımı zor. Ben de Messor olduğunu düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 42943Ekli dosyayı görüntüle 42944
Ekli dosyayı görüntüle 42945
Ben bu kraliçeyi dün buldum bundan toplam 6 tane var elimde. Ama türünü bilmiyorum. Messor olarak tahmin ediyorum ama st. Mi? Barbar mı? Ayırt edemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
Peki makro kamera nedir tam olarak. Telefonun içinde bulunabilen bir özellik mi? Yakın çekim olduğunu biliyorum ama lens tarzı birşey mi?Makro fotoğraf olmadan tür ayrımı zor. Ben de Messor olduğunu düşünüyorum.
İşçilerin makro fotoğrafları gerek tür ayrımı için, kılları net bir şekilde gözükecek kadar. Zaten bakımları aynı, türün pek bir önemi yok.
Bazı telefonlarda makro özelliği var ama olmayanlardada harici bir makro lens ile makro çekimler yapılabilir. Bu arada St Mi barbar mı demişsiniz barbarus Türkiye'de kayıtlı bir tür değil biz ve çevre ülkelerin hepsinde şüpheli.Peki makro kamera nedir tam olarak. Telefonun içinde bulunabilen bir özellik mi? Yakın çekim olduğunu biliyorum ama lens tarzı birşey mi?
Ant Maps'e göre Türkiyede kaydı bulunuyor ve Ülkemiz Şüpheli durumda.Bazı telefonlarda makro özelliği var ama olmayanlardada harici bir makro lens ile makro çekimler yapılabilir. Bu arada St Mi barbar mı demişsiniz barbarus Türkiye'de kayıtlı bir tür değil biz ve çevre ülkelerin hepsinde şüpheli.
Kayıttan çıkarıldı. Dilerseniz gerekli konuyu inceleyebilirsiniz.Ant Maps'e göre Türkiyede kaydı bulunuyor ve Ülkemiz Şüpheli durumda.
O tam olarak şüpheli sayılmaz bence. Daha önceden kayıtlarda olup kaldırıldığı anlamına geliyor. Yani şüphe giderilmiş ki kayıtlardan kaldırmışlar.
Hayır şüpheli durumda eğer şüphe olmasaydı no records olarak kayıtlı olurdu.O tam olarak şüpheli sayılmaz bence. Daha önceden kayıtlarda olup kaldırıldığı anlamına geliyor. Yani şüphe giderilmiş ki kayıtlardan kaldırmışlar.
Birazcık daha baksaydınız kayıt olduğunu görürdünüz.
Attığım konuyu inceleseydiniz her kaydın doğru olmadığını, türlerin karıştırılıp kayıt olarak geçtiğini görebilirdiniz. M. barbarus kayıtlardan kesin bir şekilde çıkarıldı. Var veya yok demiyoruz yapılan arazi çalışmalarında rastlanmadı ve kayıttan çıkarıldı. Daha önceden literatürde olup daha sonradan çıkarıldığı için şüpheli durumda kalıyor. Ayrıca kayıtların tarihlerini de lütfen inceleyin. Eski çalışmalarda kayıtlı olarak var. Son güncel listeden kaldırıldı çünkü başka muhtemel türlerle karıştırıldı.Birazcık daha baksaydınız kayıt olduğunu görürdünüz.