Lasius NigerLasius
Lasius nigertürüne dair tahminlerinizi öğrenebilir miyim. abdomeni yassı ve bacakları açık renkli, lasius olduğunu düşünüyorum.
Tr de sınırlı türler var ve çoğunlukla karşına çıkan tür Niger olur. Diyerleri çok düşük ihtimal de olsa farklı tür olabilir ama bakımları aynı yani bişey değişmez.Niger olduğunu nasıl anladınız. Tüm lasius kraliçeleri benzerdir. Tür tahmini yapılması zordur.
lasıus ancak nıger gibi spesifik bir tespit yanıltıcı olabılırtürüne dair tahminlerinizi öğrenebilir miyim. abdomeni yassı ve bacakları açık renkli, lasius olduğunu düşünüyorum.
tespit yapmana engel olacak hangı cinsle benzerlik var sorabılırmıyımBu fotoğraflarla tespit yapmak çok zor neye dayanarak söylediniz
Lasius olduğu doğru tür tespiti için dedimHaklısın aslında biraz daha net çekebilirmiş arkadaş. Ama lasius gibi duruyor fotoğrafa bakarak.
tür yada cins dememişsin nerden bılelım neyı kastettiğini :}Lasius olduğu doğru tür tespiti için dedim
İşteBu fotoğraflarla tür tespiti yapmak çok zor neye dayanarak söylediniz
Sorun yok bi yanlış anlaşılma olmuş çözüldü :]tür yada cins dememişsin nerden bılelım neyı kastettiğini :}