Elazığ'da 26 Haziran Çarşamba günü otluk bir yerde buldum. Zor bir türse bulduğum yere bırakacağım. Kamera ancak bu kadar netledi kusura bakmayın onun için.
Bir de bu kanatlı ama bulduğumda etrafta koloni yoktu. Onun için uçuştan sonra kanatlarını düşürmediğini düşündüm. Acaba bu döllenmiş midir?Elazığ'da 26 Haziran Çarşamba günü otluk bir yerde buldum. Zor bir türse bulduğum yere bırakacağım. Kamera ancak bu kadar netledi kusura bakmayın onun için.
Kraliçe değilse boş yere aç bırakıp eziyet etmiş olmayalım.Durum netse ben bunları bırakayım mı o zaman?
Bırak ikiside erkekKraliçe değilse boş yere aç bırakıp eziyet etmiş olmayalım.
Dişiler dostum.Bırak ikiside erkek
Aga ben saldıktan sonra niye söylüyorsunuz?herkesten özür dilerim yanlış cevabım için beni yanlışa sevk eden şeyi açıklıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 38272
Ekli dosyayı görüntüle 38273
İkisindede bu iki cinsin erkeklerinde olan abdomendeki o çıkıntının olduğunu sanmam oldu
Tabi beni yanıltan bir diğer şey ise şekli formica erkeğine benziyordu üstüne o çıkıntı eklenince erkek diye düşündüm
Yanlışım için herkesten özür dilerim birdahakine daha dikkatli olacağım🙏
Sağlık olsun teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ama üzüldüm açıkçası. Elazığ'da her gün farklı türler bulunmuyor. Kaldırım karıncası var genelde. Lasius dışında bulduğum ilk tür olmuştu. Neyse sağlık olsun dediğim gibi.Aga ben saldıktan sonra niye söylüyorsunuz?