Companatusgibi geldi bana amaTetramorium?
Hocam aynı konuyu 2 kere açmamalısınız. Boyut bilgisi verirseniz daha kolay bir sonuç alırızCompanatusgibi geldi bana ama
Hocam aynı konuyu 2 kere açmamalısınız. Boyut bilgisi verirseniz daha kolay bir sonuç alır
İlki bende gözükmedi o yüzden bir daha açtım kusura bakmayinHocam aynı konuyu 2 kere açmamalısınız. Boyut bilgisi verirseniz daha kolay bir sonuç alırız
Tetramorium olduğunu sanmıyorum. Post petiole gözükmüyor.Tetramorium?
Nedir peki türüTetramorium olduğunu sanmıyorum. Post petiole gözükmüyor.
Hocam farklı açılardan fotoğraflar atarsanız daha iyi olur. (Tapinoma olabilir)Nedir peki türü
ben tapinoma olduğunu düşünüyorum dediğin gibi post petiole yokHocam farklı açılardan fotoğraflar atarsanız daha iyi olur. (Tapinoma olabilir)
Hala tapinoma olduğunu düşünüyorum. Tapinomalar Multi olur. Yine de kesin olsun istiyorsanız bilen birini bekleyebilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 10693
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kesinmi kesimde Multi yapicam
Kesinse*
bahsettiğimiz ayırt edici özellik budur, yandan çekerseniz anlayabiliriz.Ekli dosyayı görüntüle 10693
Kesinmi kesimde Multi yapicam
Kesinse*
Bu tapinomalar Multi olabiliyormuTetramorium olduğunu sanmıyorum. Post petiole gözükmüyor.
Tamamdır sağolunHala tapinoma olduğunu düşünüyorum. Tapinomalar Multi olur. Yine de kesin olsun istiyorsanız bilen birini bekleyebilirsiniz.
Hocam türleri aynı olamayabilir. Bence riske atmayın.Bu tapinomalar Multi olabiliyormu
Çekemedim fakat bu söylediğiniz post poticle yok gibibahsettiğimiz ayırt edici özellik budur, yandan çekerseniz anlayabiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 10695
Evet doğru söylüyorsunuz öyle yapıyım en iyisHocam türleri aynı olamayabilir. Bence riske atmayın
😳😳Linepithema Humile kraliçesi