tetramorium kraliçesiSelamlar ahali. Bugün saat 20:30 sularında Sivas'ın Şarkışla ilçesinde buldum. Boyutunu gösterebilmek amaçlı da son fotoyu çektim. Bilgi verir misiniz kraliçe hakkında? Teşekkür ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 38731Ekli dosyayı görüntüle 38732Ekli dosyayı görüntüle 38733Ekli dosyayı görüntüle 38734Ekli dosyayı görüntüle 38735Ekli dosyayı görüntüle 38736
Bütün türlerde mi var bazı türlere has bir durum muEvet, bulunmakta. Ama o kadar keskin değil.
Ekli dosyayı görüntüle 38792
Ekli dosyayı görüntüle 38793
Tüm türleri inceleme fırsatım ve zamanım yok maalesef bu yüzden net bir şey söylememin imkanı yok. Antwikideki bilgiyi aktarmam gerekir bu durumda.Bütün türlerde mi var bazı türlere has bir durum mu
Çok teşekkürlerTüm türleri inceleme fırsatım ve zamanım yok maalesef bu yüzden net bir şey söylememin imkanı yok. Antwikideki bilgiyi aktarmam gerekir bu durumda.
-
"Pronotal Spines: absent • Mesonotal Spines: absent • Propodeal Spines: dentiform; present"
Pronotum ve mesonotum üzerinde diken yok ama propodeumde mevcut.
-
Hocam şöyle bişey buldum da, hala ikisi arasında gidip geliyorum.Evet, bulunmakta. Ama o kadar keskin değil.
Ekli dosyayı görüntüle 38792
Ekli dosyayı görüntüle 38793
Hem kafası küçük hem spine var, solenopsis değil.Hocam şöyle bişey buldum da, hala ikisi arasında gidip geliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 38940
Hocam spine,kafa boyutu ve petioleden tetramorium cinsi olduğu anlaşılıyor solenopsis değil.Hocam şöyle bişey buldum da, hala ikisi arasında gidip geliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 38940