Lasius cinsi olan kraliçemi, nem bittiği için trans etmeye çalışıyorum ve geçmiyor, pamugu delip suyun biten kısmın arka tarafına geçiyor. Bazı işçiler, kimi zamansa içeri un kurdu koyduğumda yumurtaları oraya taşıyorlardı. Asıl konuya gelirsek, bu koloniyi transfer etmek istedim, 3-4 gün bekledim ve yiyecek takviyesi yapmadım transfer olmaları için. Sonrasında, görseldeki un kurdunu verdim ve yeniden transfer etmeyi deneyeceğim birkaç gün sonra; ama diğer test tüpüne girmeye dahi tenezzül etmediler.
-Kraliçe tepkisizliği
Kraliçe çok yavaş ve ağır, hantal hareket ediyor ve aşırı sakin. Kraliçenin kalçasına, öldüğünü yoklamak için 1 kez dokundum, yavaşça hareket etti. 2. kez dokunduğumda normal kraliçe gibi hareket etti, pozisyon değişip sonra hemen sakin ve hantal hâline geri döndü. Nedeni nedir?
-Kraliçe tepkisizliği
Kraliçe çok yavaş ve ağır, hantal hareket ediyor ve aşırı sakin. Kraliçenin kalçasına, öldüğünü yoklamak için 1 kez dokundum, yavaşça hareket etti. 2. kez dokunduğumda normal kraliçe gibi hareket etti, pozisyon değişip sonra hemen sakin ve hantal hâline geri döndü. Nedeni nedir?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: