Kraliçenin suyu

Asafomertr

Larva
Üye
Kraliçenin suyu bitmiş hala yumurtaları çıkmadı nasıl bir yol izlemeliyim acil çözüm lütfen

EArslan

Minör
Üye
Test tüpündeki su bittiyse ve hala yumurtlamadıysa döllenmemişdir, salabilirsiniz.

Bu arada ne zaman buldunuz?

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Döllenmiş olabilir bir fotoğraf atarsanız iyi olur. Ona göre bir çözüm bulalım.(stresten dolayı yumurtlaralı yemiş ve siz farketmemiş olabilirsiniz)

Asafomertr

Larva
Üye
Test tüpündeki su bittiyse ve hala yumurtlamadıysa döllenmemişdir, salabilirsiniz.

Bu arada ne zaman buldunuz?
Hayır hayvan yumurtladı yumurtaları var ancak su bitti
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Suyu nasıl değiştirebileceğini soruyorum

Döllenmiş olabilir bir fotoğraf atarsanız iyi olur. Ona göre bir çözüm bulalım.(stresten dolayı yumurtlaralı yemiş ve siz farketmemiş olabilirsiniz)
IMG_20220424_102444.jpg

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Anladım. Şu an var olduğu test tüpünü tamamen aydınlık bir yere koyun. Karşısına arada boşluk kalmayacak şekilde(karıncanın sığamayacağı kadar boşluk olması sorun olmaz) bir karanlık test tüpü koyun. Işık sebebi ile yeni test tüpüne geçecektir. Geçmezse yaklaşık 45dk-1 saat arası içinde, manuel olarak yavaşça yumurtaları ve kraliceyi dökebilirsiniz.

EArslan

Minör
Üye
Başka bir test tüpü hazırlayıp test tüpüne transfer etmelisin. Youtube'dan videolar izleyebilirsin.

Asafomertr

Larva
Üye
Anladım. Şu an var olduğu test tüpünü tamamen aydınlık bir yere koyun. Karşısına arada boşluk kalmayacak şekilde(karıncanın sığamayacağı kadar boşluk olması sorun olmaz) bir karanlık test tüpü koyun. Işık sebebi ile yeni test tüpüne geçecektir. Geçmezse yaklaşık 45dk-1 saat arası içinde, manuel olarak yavaşça yumurtaları ve kraliceyi dökebilirsiniz.
Tamamdır öyle yaptım

Tamamdır öyle yaptım
Teşekkürler

c4nduru

Larva
Üye
Şırınganın iğneli ucuyla pamuğun üst kısmından sokarak su basabilirdiniz pamuğun arkasına sonra da iğnenin ucuyla deliği kapatırdınız ama yine de sis bilirsiniz. Şırınga yetişir mi onu bilemiyorum

Adoganf

Yumurta
Üye
Şırınganın iğneli ucuyla pamuğun üst kısmından sokarak su basabilirdiniz pamuğun arkasına sonra da iğnenin ucuyla deliği kapatırdınız ama yine de sis bilirsiniz. Şırınga yetişir mi onu bilemiyorum
Öyle yapılırsa içeriyi şu basacaktır tavsiye etmiyorum

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
P

Suyu nasıl değiştirebileceğini soruyorum

Ekli dosyayı görüntüle 4958

Plastik olduğu için başka bir şırıngayla pamuğun arkasına su basabilirsiniz bence iğnesiyle tabi iyi hobiler .