Kraliçenin suyu bitmiş hala yumurtaları çıkmadı nasıl bir yol izlemeliyim acil çözüm lütfen
Hayır hayvan yumurtladı yumurtaları var ancak su bittiTest tüpündeki su bittiyse ve hala yumurtlamadıysa döllenmemişdir, salabilirsiniz.
Bu arada ne zaman buldunuz?
Suyu nasıl değiştirebileceğini soruyorumHayır hayvan yumurtladı yumurtaları var ancak su bitti
Döllenmiş olabilir bir fotoğraf atarsanız iyi olur. Ona göre bir çözüm bulalım.(stresten dolayı yumurtlaralı yemiş ve siz farketmemiş olabilirsiniz)
Tamamdır öyle yaptımAnladım. Şu an var olduğu test tüpünü tamamen aydınlık bir yere koyun. Karşısına arada boşluk kalmayacak şekilde(karıncanın sığamayacağı kadar boşluk olması sorun olmaz) bir karanlık test tüpü koyun. Işık sebebi ile yeni test tüpüne geçecektir. Geçmezse yaklaşık 45dk-1 saat arası içinde, manuel olarak yavaşça yumurtaları ve kraliceyi dökebilirsiniz.
Tamamdır öyle yaptım
TeşekkürlerAnladım. Şu an var olduğu test tüpünü tamamen aydınlık bir yere koyun. Karşısına arada boşluk kalmayacak şekilde(karıncanın sığamayacağı kadar boşluk olması sorun olmaz) bir karanlık test tüpü koyun. Işık sebebi ile yeni test tüpüne geçecektir. Geçmezse yaklaşık 45dk-1 saat arası içinde, manuel olarak yavaşça yumurtaları ve kraliceyi dökebilirsiniz.
Öyle yapılırsa içeriyi şu basacaktır tavsiye etmiyorumŞırınganın iğneli ucuyla pamuğun üst kısmından sokarak su basabilirdiniz pamuğun arkasına sonra da iğnenin ucuyla deliği kapatırdınız ama yine de sis bilirsiniz. Şırınga yetişir mi onu bilemiyorum
Hayır hayvan yumurtladı yumurtaları var ancak su bitti
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Suyu nasıl değiştirebileceğini soruyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 4958