Geçen sene denemeye niyetlendim ama kraliçe bulamadım bugün okuldan dönerken karşıma çıktı ilk kez başlamak nasip olacak.Yeni başladın galiba. İyi hobiler
Muhabbet kuşu yemi haricinde herhangi bir canlı yem temin etmeme gerek var mı?Messor structor
ilk işçisi çıkana kadar besleme yapma ilk işçiler çıktıktan sonra hep tohum olsun 5 günde birde canlı yem verebilirsinMuhabbet kuşu yemi haricinde herhangi bir canlı yem temin etmeme gerek var mı?
canlı yem olarak akvaryumda kullandığım krill kullanabilir miyim acaba?ilk işçisi çıkana kadar besleme yapma ilk işçiler çıktıktan sonra hep tohum olsun 5 günde birde canlı yem verebilirsin
Türü anlaşılamazMessor structor. Yeni başladın galiba. İyi hobiler
messor deilse cinsi nedir acaba?Bak bakalım sen karar ver structor mu değil mi
Aşşağıya structor kraliçesinin resmini koyuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 22173
Cinsi Messor zaten. Yaptığınız tür tespiti için söylüyor. Açıkçası morfolojik olarak net bir tahmin yapamasak bile; uçuş zamanından yola çıkarak M. structor tür grubundan olduğuna dair bi' tahminde bulunulması benim açımdan sorun değil. Ama siz direkt olarak tür vermişsiniz, o yüzden tepki almanız normal.messor deilse cinsi nedir acaba?
ilk işçisi çıktığında bir daha atarım o zaman daha net analışılır heralde. Teşekkür ederim.Cinsi Messor zaten. Yaptığınız tür tespiti için söylüyor. Açıkçası morfolojik olarak net bir tahmin yapamasak bile; uçuş zamanından yola çıkarak M. structor tür grubundan olduğuna dair bi' tahminde bulunulması benim açımdan sorun değil. Ama siz direkt olarak tür vermişsiniz, o yüzden tepki almanız normal.
Pardon, ben "Messor structor" yazan arkadaşı siz sandımilk işçisi çıktığında bir daha atarım o zaman daha net analışılır heralde. Teşekkür ederim.
Sorun değil. sabırsızlıkla bekliyorum çıkmalarını.Pardon, ben "Messor structor" yazan arkadaşı siz sandım. Karıştırdım kusura bakmayın. İlk işçileri çıktığında makro çekim yaparsanız, tür grubuna dair bir tahmin yürütebiliriz belki.