Kraliçenin Çenesi Pamuğa Takılmış

BATuhANTr

Yumurta
Üye
Yakın zamanda bulduğum bir kraliçemi kontrol ederken bir şey farkettim suyun önündeki pamuğa çenesinin bir kısmı takılmış ve çıkarmak için uğraşıyor. Bir süre izledim. Bayağı çaba sarf ediyor ama hala çıkaramadı, sizce beklemeli miyim yoksa en kötü ihtimalde müdahale etmeli miyim?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yakın zamanda bulduğum bir kraliçemi kontrol ederken bir şey farkettim suyun önündeki pamuğa çenesinin bir kısmı takılmış ve çıkarmak için uğraşıyor. Bir süre izledim. Bayağı çaba sarf ediyor ama hala çıkaramadı, sizce beklemeli miyim yoksa en kötü ihtimalde müdahale etmeli miyim?
Bu süreçte çok strese girdi ama eninde sonunda bir şekilde kurtuldu o yüzden mutluyum.

Son düzenleme:

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu süreçte çok strese girdi ama eninde sonunda bir şekilde kurtuldu o yüzden mutluyum.
Kraliçenin türü ne ki tetra flnsa müdahele
Etsen çok strese girmezdi diye düşünüyorum benimde tetrakraliçemin bacağı sıkışmıştı kurtarmıştım

EtYiyenMasumKeçi

Pupa
Üye
Hocam benim bir campo kraliçemin dişi takılmıştı pamuğa kurtardım ama 2-3 hafta sonra öldü inşallah sizinkinde aynı durum yaşanmaz.

BATuhANTr

Yumurta
Üye
Tetra diye düşünüyorum türünü, müdahale etmedim sadece tüpün ağzı aşağı eğilecek şekilde çevirdim. Sonra kurtuldu zaten. Şuanda 1 yumurtası var inşallah sağlıklı bir şekilde kolonisini kurar.

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Tetra diye düşünüyorum türünü, müdahale etmedim sadece tüpün ağzı aşağı eğilecek şekilde çevirdim. Sonra kurtuldu zaten. Şuanda 1 yumurtası var inşallah sağlıklı bir şekilde kolonisini kurar.
Umarım büyük bir koloniz olur