En net çekebildiklerim bunlardı. Abdomeni az çok görünüyor diye şansımı denemek istedimDostum keşke görseli paylaşmadan önce görsele baksaydın. Sence görünüyor mu?
Siz dedikten sonra google üzerinden görsellere baktım lasius sp adı altında 2 farklı görsel var. Görseldekinin bir tanesine çok benziyor. Ama diğer farklı görsel kafamı karıştırdı açıkcası.Bana lasius sp. Gibi geldi
Benim 2 tane kasius kraliçem var aynısı fark yokSiz dedikten sonra google üzerinden görsellere baktım lasius sp adı altında 2 farklı görsel var. Görseldekinin bir tanesine çok benziyor. Ama diğer farklı görsel kafamı karıştırdı açıkcası.
yakından net bir fotoğrafla kararlaştırabilirizSiz dedikten sonra google üzerinden görsellere baktım lasius sp adı altında 2 farklı görsel var. Görseldekinin bir tanesine çok benziyor. Ama diğer farklı görsel kafamı karıştırdı açıkcası.
Malesef en net bu fotoğraflar çekilebiliyor. Daha neti olmuyor çok denedim.yakından net bir fotoğrafla kararlaştırabiliriz
lasius olduğundan eminim ama lasius niger mi yoksa lasius sp mi yoksa farklı bir lasius mu ondan emin değilimBenim 2 tane kasius kraliçem var aynısı fark yok
lasius sp zaten lasiusun herhangi türü demek😐Malesef en net bu fotoğraflar çekilebiliyor. Daha neti olmuyor çok denedim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
lasius olduğundan eminim ama lasius niger mi yoksa lasius sp mi yoksa farklı bir lasius mu ondan emin değilim
lasius sp zaten lasiusun herhangi türü demek😐