Muğlada Köyceğiz'e tatile geldim denizin yakınındayım. Bir baktım çadırın tepesinde bu kraliçe türü nedir?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam ben Colobopsis truncata olduğunu düşünüyorum. Çok benzettim.Açıkcası pek bir fikrim yok. Daha tecrübeli arkadaşlar yorum yapacakdır.
Tetramorium olduğunu düşünüyorum.Muğlada Köyceğiz'e tatile geldim denizin yakınındayım. Bir baktım çadırın tepesinde bu kraliçe türü nedir?
Tetramorium olduğunu düşünüyorum
Nedir peki?Hayır tetramorium değil rengi ve thorax şekli uymuyor.
Bende emin değilim ama ya solenopsis ya da tetramorium ama thorax şekli uymuyor ilk defa böyle bir kraliçe gördüm.Nedir peki?
Eyvallah selonopsis bulmak çok istiyordum.Bende emin değilim ama ya solenopsis ya da tetramorium ama thorax şekli uymuyor ilk defa böyle bir kraliçe gördüm.
Bende ilk defa gördüm bu arada.Bende emin değilim ama ya solenopsis ya da tetramorium ama thorax şekli uymuyor ilk defa böyle bir kraliçe gördüm.
solenopsis olduğunu düşünüyorum.Muğlada Köyceğiz'e tatile geldim denizin yakınındayım. Bir baktım çadırın tepesinde bu kraliçe türü nedir?
Eyvallahsolenopsis olduğunu düşünüyorum.
Uçus ayı değil hocam. Bence solenopsisde değil.solenopsis olduğunu düşünüyorum.
Ne olabilir?Uçus ayı değil hocam. Bence solenopsisde değil.
Açıkcası pek bir fikrim yok. Daha tecrübeli arkadaşlar yorum yapacakdır.Ne olabilir?
Uçus ayı değil hocam. Bence solenopsisde değil.
Hocam ben Colobopsis truncata olduğunu düşünüyorum. Çok benzettim.Açıkcası pek bir fikrim yok. Daha tecrübeli arkadaşlar yorum yapacakdır.
Katılıyorum.Hocam ben colobobsis truncata olduğunu düşünüyorum. Çok benzettim.
Eyvallah inşallah günlüğünü tutacağım, şuan tatilde olduğum için bir pet şişeye koydum nemini sağladım deliklerini açtı. Burdan ankaraya uzun yol gideceğim birşey olurmu. (Yol çok virajlı)Buda bakım rehberi.Colobopsis Truncata Bakım Rehberi
Colobopsis Truncata Subfamily: Formicinae Tribe: Camponotini Bölge : Avrasya ve Avrupa Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu C Sınıf Olumsuz 100 Olumsuz Olumlu...karincaciftligim.com
Varana kadar bir yere sabitlenyin güzel yere sabitlerseniz sıkıntı olacağını sanmam varınca direk tets tüpünü alın hatta imkan varsa şimdiden tets tüpüne almanızı tavsiye ederim.Hayırlı olsun.😊😊Eyvallah inşallah günlüğünü tutacağım, şuan tatilde olduğum için bir pet şişeye koydum nemini sağladım deliklerini açtı. Burdan ankaraya uzun yol gideceğim birşey olurmu. (Yol çok virajlı)
çok güzel bir tür şanslı bir buluş tebrik ederimMuğlada Köyceğiz'e tatile geldim denizin yakınındayım. Bir baktım çadırın tepesinde bu kraliçe türü nedir?