Üstteki kraliçe,alttaki işçi. Cataglyphis nodus
Hayır üstteki kraliçeÜstteki de kraliçe değil dostum
Thoraxtan belli oluyor kralice olduğu. Kanat yaraları gözüküyor.Üstteki de kraliçe değil dostum
Yanlış foruma attım kusura bakmayınİlk görsel kraliçe, alttaki işçi.
Her ikisi de Cataglyphis Nodus. Oldukça stresli bir türdür, sık kontrol etmeyin. Semi claustraldir işçi çıkana kadar besin verilmeli.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hayır üstteki kraliçe
Çok istedim bir turdu riske atmayın bence ya. Hfhfhffnfnİşçiyi hazır almışken kraliçeye eklemeyi deneyebilirsiniz.
Cevaplarınız için herkese tşk besin vermelimiyim işçi çıkana kadar onu analmadim
Belki ilerde dostum tşk tavsiyem için 🤍Cataglyphis noduslarda işçi ekleme çok fazla yapılan bir şeydir. Merak etmeyin yani çok fazla riski yok
Ben denedim ama savaştılar yaCataglyphis noduslarda işçi ekleme çok fazla yapılan bir şeydir. Merak etmeyin yani çok fazla riski yok
bende bugun 2 tane nodus kraliçesi buldum ikisini aynı tüpe koydum sorun çıkarmadılar. besleme yapmam gerekiyor mu işçi çıkana kadar evet ise şekerli su yeterlimi yoksa protein de vermelimiyimEvet vermelisin
Protein + şekerli su şeklinde yapmalısınbende bugun 2 tane nodus kraliçesi buldum ikisini aynı tüpe koydum sorun çıkarmadılar. besleme yapmam gerekiyor mu işçi çıkana kadar evet ise şekerli su yeterlimi yoksa protein de vermelimiyim
ne sıklıkla yapmalıyımHer zaman olacak diye bir şey yok. Hiç riskli değil demedim farkındaysanız. Orta boy işçilerle daha iyi sonuç aldım bir çok kez
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Protein + şekerli su şeklinde yapmalısın
Olur fark etmez. Kum daha avantajlı hatta. Isıyı daha çok tutuyor, temizlenmesi kolay ve de karıncaları daha rahat görebiliyoruzBir şey daha sorucam yotubede bı kaç video izledim toprak vs kullanın diyolar silis kum kullansam olurmu
Peki nasıl kum kullaniyim normal yerden alınmış kumu fln mi anlatirmisin kusura bakma biraz darladim ama biraz önemli benim için bayadir ariyodum bu türüOlur fark etmez. Kum daha avantajlı hatta. Isıyı daha çok tutuyor, temizlenmesi kolay ve de karıncaları daha rahat görebiliyoruz