Prensleri bırakın. Kafa ve thorax oranına göre ayrım yapabilirsiniz.Prens ve kralıliceyi nasıl ayırt edebilirim
Prensleri bırakıyımmı
Prens ve kralıliceyi nasıl ayırt edebilirimCataglyphis nodus prensleri ve prensesleri, 1. Fotoğrafın tam ortasındaki prens. En üstde de bir adet prens var. Onun dışındakiler prenses.
Yok yolda buldum farklı yerlerde ama etrafta cok vardıYuva ağzından mı topladınız?
dostum kesin denemez ama çok çok yüksek ihtimalle çiftleşmemislerdirPrens ve kralıliceyi nasıl ayırt edebilirim
Prensleri bırakıyımmı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yok yolda buldum farklı yerlerde ama etrafta cok vardı
Eğer Hobiden Yeniyseniz bakımları çok zor haberinizPrens ve kralıliceyi nasıl ayırt edebilirim
Prensleri bırakıyımmı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yok yolda buldum farklı yerlerde ama etrafta cok vardı
Multiquenn deneme hiç...Başka koloniden, türden işci eklersem yasarmı
3kralıce ayni yerde beslene bilirmi
3 kralicenin 2 tanesini doğa bıraktım( kanatları olanları) elimde 1 adet kralıce kanatsız kaldı evde bulduğum küçük karıncaları 4-5 adet yanına koydum şimdilik bir problem yok onlara nasıl bir ortam hazırlamayiyim deney tüpünün icinde yaşarlarmı şimdilik küçük bir kutuda lar şimdiden teşekkürlerMultiquenn deneme hiç...
Başka koloniden işçi ekleyebilirsin fakat majör eklememeye özen goster ( boyut olarak küçük olanları ekleyebilirsin işçilerden)
Evde bulduğun ve eklediğin karıncalar ile kraliçenin tür ve cinslerinin aynı olduğuna eminsin değil mi3 kralicenin 2 tanesini doğa bıraktım( kanatları olanları) elimde 1 adet kralıce kanatsız kaldı evde bulduğum küçük karıncaları 4-5 adet yanına koydum şimdilik bir problem yok onlara nasıl bir ortam hazırlamayiyim deney tüpünün icinde yaşarlarmı şimdilik küçük bir kutuda lar şimdiden teşekkürler