Kraliçemi yada prenses mi türü ne

Spry_mrs

Yumurta
Üye
2 Kez buldum çok benziyor ilk bulduğuma

Ekli dosyalar

• IMG_20220426_170511_1.jpg
    IMG_20220426_170511_1.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 25

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Hocam bu küçük yani normal messorlar göre bi cins tahmini yapılabilirmi 1 kuruşun nerdeyse yarısı
"Normal" messor diye bir nitelendirme yapılamaz. Türlere göre morfolojik özellikleri ve boyları farklılık gösterir. Messor cinsisinin bir türü 12 mm iken bir başka türü 6 mm olabilir. 1 kuruşun çapı 17 mm yani yarısı 8.5 mm eder ki bu boylarda messor kraliçesi şaşırtıcı değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir saniye yanlış anlamışım. Tür tahmini istiyormuşsun sanırım. Cins tahmini deyince Messor cinsi olamaz dediğini düşündüm. Eğer tür tahmini istiyorsan o pek mümkün değil maalesef.

Spry_mrs

Yumurta
Üye
"Normal" messor diye bir nitelendirme yapılamaz. Türlere göre morfolojik özellikleri ve boyları farklılık gösterir. Messor cinsisinin bir türü 12 mm iken bir başka türü 6 mm olabilir. 1 kuruşun çapı 17 mm yani yarısı 8.5 mm eder ki bu boylarda messor kraliçesi şaşırtıcı değil.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir saniye yanlış anlamışım. Tür tahmini istiyormuşsun sanırım. Cins tahmini deyince Messor cinsi olamaz dediğini düşündüm. Eğer tür tahmini istiyorsan o pek mümkün değil maalesef.
Tamamdır