Kraliçemi,Türü Nedir?

ArtunAda

Larva
Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Gece 21:00 Sularında Akşam Saatleri Yağmurdan Sonra Bir Tane Karınca Buldum. Kraliçe Olduğunu
Düşünüyorum Fakat Türünü Tam Bilmiyorum. Bir Başka Foruma Sordum Componotus
Santchus Veya Fellah Dediler Ama Emin Olmak İçin Buraya da Yazıyorum Cevap Verirseniz
Sevinirim.

Ekli dosyalar

• Kraliçe Resim zip..zip
    455.7 KB · Görüntüleme: 23

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Camponotus kraliçesi ama bu görselden tür tespiti yapılması zoru geçtim, tamamen imkansız

Son düzenleme:

ArtunAda

Larva
Üye
Ben Bir Forumdan Dedikleri Türlerin Videolarına Baktım Muhtemelen Fellah Zamanını Bana Ayırıp Bana Cevap Verdiğin İçin Teşekkürler

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ben Bir Forumdan Dedikleri Türlerin Videolarına Baktım Muhtemelen Fellah Zamanını Bana Ayırıp Bana Cevap Verdiğin İçin Teşekkürler
Rica ederim. Seçeneklerin sadece fellah veya sanctus olmadığını unutmayın. Şuanlık kraliçeden çok spesifik bir tür olmadıkça tespit yapılması sağlıklı bir yol olmaz. İşçilerin çıkmasını bekleyin ve çıktıkları zaman makro çekimlerle tahmin yapın.

ArtunAda

Larva
Üye
Rica ederim. Seçeneklerin sadece fellah veya sanctus olmadığını unutmayın. Şuanlık kraliçeden çok spesifik bir tür olmadıkça tespit yapılması sağlıklı bir yol olmaz. İşçilerin çıkmasını bekleyin ve çıktıkları zaman makro çekimlerle tahmin yapın.
Tamamdır Ben Bu Hobiye Yeni Başladım Türleri Tam Bilmiyorum Ama Videolardan Forumlardan Falan Öğrenmeye Çalışacağım Cevapların İçin Tekrar Teşekkür Ederim Sağol