Yeni buldum kanadının biri dokülmüş yanına bir adet işci koydum dölenmişmidir bilgi verirseniz sevinirim (bana lasius niger gibi geldi )
DölenmismidirTetramorium kraliçesi
İşçiyi çıkar.Yeni buldum kanadının biri dokülmüş yanına bir adet işci koydum dölenmişmidir bilgi verirseniz sevinirim (bana lasius niger gibi geldi )
Kanatları düşmüş gibi ama ufak parça Kanatları var döllenmiş midirİşçiyi çıkar.
Döllenmiştir yüksek ihtimalKanatları düşmüş gibi ama ufak parça Kanatları var döllenmiş midir
Kanadını kopardınız mı? tetra kraliçesi ve işçiyi çıkarınYeni buldum kanadının biri dokülmüş yanına bir adet işci koydum dölenmişmidir bilgi verirseniz sevinirim (bana lasius niger gibi geldi )
Aldığım yoktu ama yuvaya yakın biryerde buldumKanadını kopardınız mı? tetra kraliçesi ve işçiyi çıkarın
1. si kanadini dokmus yani dollenmis 2. si kardesim yanina isci koydum ne savasir onlar ayri koloni 3. su tetramorium galibaYeni buldum kanadının biri dokülmüş yanına bir adet işci koydum dölenmişmidir bilgi verirseniz sevinirim (bana lasius niger gibi geldi )
demekki kendine yuva kaziyordu icindeki topraklari alip disari koyuyordu sende aldin strese girecek buyuk ihtimalle dokunma karincaya 1 2 kaftaAldığım yoktu ama yuvaya yakın biryerde buldum
Kanat dökmemiş kanadı duruyo kanadı koparılmış dikkatli bak1. si kanadini dokmus yani dollenmis 2. si kardesim yanina isci koydum ne savasir onlar ayri koloni 3. su tetramorium galiba
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
demekki kendine yuva kaziyordu icindeki topraklari alip disari koyuyordu sende aldin strese girecek buyuk ihtimalle dokunma karincaya 1 2 kafta
Karıncayı bekleteyim mi serbest mi bırakayımKanat dökmemiş kanadı duruyo kanadı koparılmış dikkatli bak
Beklet 2-3 hafta yumurtlamazsa salarsınKarıncayı bekleteyim mi serbest mi bırakayım