Teşekkürler Ve bişey Dicem Bu işçi oturur gibi sabahtan akşama kadar olduğu yerden kıpırdamıuoCamponotus işçisi, kraliçe değil.
Bitkin düşmüştür,aldığınız yere geri salın. Size dün fotoğraf göndermiştim konunuzda. Kraliçe ararken o görseldeki gibi karınca bulmanız lazım. Üstteki kraliçe hem çok daha büyük hemde thorax(sırt)kambur oluyor. Kanat çıkıntıları da bulunuyor eğer dikkatli bakarsanız kraliçeyeTeşekkürler Ve bişey Dicem Bu işçi oturur gibi sabahtan akşama kadar olduğu yerden kıpırdamıuo
Size bişey sormak istiyorum bizim evde kraliçemi bilmiyom kanatları vardı mutlaka kanatlarını bırakıp deliğe girdi fare deliği gibi ne olabilirBitkin düşmüştür,aldığınız yere geri salın. Size dün fotoğraf göndermiştim konunuzda. Kraliçe ararken o görseldeki gibi karınca bulmanız lazım. Üstteki kraliçe hem çok daha büyük hemde thorax(sırt)kambur oluyor. Kanat çıkıntıları da bulunuyor eğer dikkatli bakarsanız kraliçeye
![]()
Kraliçedir o zaman. Kanatlarını bırakma durumu kraliçelerde olur. Daha yeni olduysa kraliçeyi oradan alabilirsinizSize bişey sormak istiyorum bizim evde kraliçemi bilmiyom kanatları vardı mutlaka kanatlarını bırakıp deliğe girdi fare deliği gibi ne olabilir
Ya Tüh Deliğe girip Kolonide Kurmuş 5 10 tane karınca çıkıp giriyo çünkiKraliçedir o zaman. Kanatlarını bırakma durumu kraliçelerde olur. Daha yeni olduysa kraliçeyi oradan alabilirsiniz
O zaman hiç karışmayın. Zamanında alsaydınız bir sıkıntı olmazdı. Sonbahar uçuşları başlıyor bence ararsanız bulabilirsiniz.Ya Tüh Deliğe girip Kolonide Kurmuş 5 10 tane karınca çıkıp giriyo çünki
En doğrusu Ama annem Yavaş yavaş işçileri gebertcekO zaman hiç karışmayın. Zamanında alsaydınız bir sıkıntı olmazdı. Sonbahar uçuşları başlıyor bence ararsanız bulabilirsiniz.
Engel olun o zaman?En doğrusu Ama annem Yavaş yavaş işçileri gebertcek![]()